Gençler ligi bol gollü

Hatay Amatör Ligi

SPOR 19.12.2019 11:59:31 0
Gençler ligi bol gollü

Akın Bodur/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları, farklı kent ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor. Hatay´da amatör maçlar, bol gollü geçmeye devam ediyor.

U 19 maçları çok gollü
Hatay 1. Amatör U 19 Gençler Ligi B Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, Bekbele Gençlik ve Spor´u 11-0´lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla 5 Temmuz İskenderun Spor, ligde topladığı 33 puanla grup liderliğini sürdürürken, Bekbele Gençlik ve Spor karşısında takımın gollerini ise Doğukan (3), İbrahim (2), Erol, Furkan Filik, Enes Toysal, Arda, Efe Yılmaz, Eren İpek attı.
Hatay 1. Amatör U 19 Gençler Ligi B Grubunda bulunan İskenderun Kayra Spor da deplasmanda Erzin Spor´u 10-0 yendi. Dörtyol Sentetik sahada oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Renaz Akdemir (5), Yusuf Devecioğlu (3), Mehmet Tüfekçi ile Kenan Yaman kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, ligdeki puanının 31´e yükseltti.
Aynı ligde mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor ise Kırıkhan Spor´u 2-1 mağlup etti. Kırıkhan sentetik sahasında yoynanan karşılaşmada Karaağaç Spor´un gollerini Cuma Coşkun kaydetti. Ligde oynadığı 12 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Karaağaç Spor, ligde topladığı 28 puanla grup üçüncüsü oldu.

1 16´nın lideri Kayra Spor
Hatay 1. Amatör U 16 Gençler Ligi C Grubunda İskenderun Kayra Spor, Arsuz İlk Adım Spor´u 1-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Mehmet Koçaker, Mehmet Büyükburç ile Serkan Sadırlı´nın yönettiği karşılaşmada, Kayra Spor´un golünü Hamza Can kaydetti. Bu sonuçla Kayra Spor, ligde topladığı 40 puan ile liderliğini sürdürdü. İlk Adım Spor ise 34 puanla grubun üçüncü sırasında yer aldı.
Ligdi oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
5 Temmuz İskenderun Spot: 7-Nardüzü Gençlik: 0
İskenderun Yıldız Spor: 0-Karaağaç Spor: 3
İskenderun Yükseliş Koleji: 3-İskenderun Poyraz Spor: 0
Dörtyol Esnaf Spor: 2-İskenderun Efsane Spor 1.

İlk Adım Spor, U 14´te şampiyon oldu
Hatay 1. Amatör U 14 Gençler Ligi C Grubunnun final karşılaşması ise Antakya´da yapıldı. Final maçında Poyraz Spor´u 1-0 mağlup eden Arsuz İlk Adım Spor, grup şampiyonu oldu. Maçta, İlk Adım Spor´un golünü Ali Mert attı.
Öte yandan İskenderun Belediyesi, amatör maçların oynandığı kentteki sahalardan Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi´de bakım çalışması başlattı, sahildeki spor tesisinde de bakım çalışmasının yapılacağı belirtildi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´nın talimatı ile Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi ile sahil deki spor tesisinde bakım yapılacak. Sarıseki mahallesindeki sahada, İskenderun Kayra Spor, Sarıseki Spor, Azganlık Spor, Bekbele Spor´un maçları oynanıyor.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00