Gençlerden ‘Saygı nöbeti´

İskenderun Belediyesi, İskenderun Gençlik Merkezi ve Engelsiz İskenderun Derneği tarafından ´Gençlerin Saygı Nöbeti´ protokolü çerçevesinde oluşturulan heyetin şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaretleri devam ediyor.

11.08.2017 10:27:03 0
Gençlerden ‘Saygı nöbeti´

 

´Gençlerin Saygı Nöbeti´ uygulamasını önemli bir sosyal proje olarak tanımlayan İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Projenin gençlere bu bilinci yerleştirmek, şehit ve gazi ailelerine ise yalnız olmadığını göstermek amacıyla düşünüldüğünü anlatan Başkan Dingil, ziyaretlerde ayrıca ailelerin talep, öneri ve görüşlerinin de alınarak bu doğrultuda işlem yürütüldüğünü ifade etti.

Ziyaretler sürecek
Projenin belirli aralıklarla şehit aileleri ve gazilere evlerinde yapılacak ziyaretlerle sürdürüleceğini belirten Başkan Dingil, yazılı açıklamasında şu değerlendirmeyi yaptı: “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin ailelerine ve gazi olan vatan evlatlarına ne yapsak minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Onlar bizler için, vatan için canlarını veda ederken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz. İskenderun Belediyesi olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında yer alacağız.”


Anahtar Kelimeler: Gençlerden Saygı nöbeti

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57