Gençlere HİBA projesi

Defne Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Hevesli İnsan Bilim Atölyesi (HİBA) adlı projesi ile lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için çalışma yapıyor.

GÜNCEL 27.06.2018 10:53:47 0
Gençlere HİBA projesi

Antakya/SES

Defne Belediyesi destekğiyle, Defne Kent Konseyi Gençlik Meclisince oluşturulan HİBA Projesi kapsamında, ODTÜ´lü öğrenciler; lise ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere, kendilerinin farkına varmaları, ilgi alanlarını araştırıp bulmaları ve geleceklerini planlamaları konusunda yol göstererek destek olacak. Defne Kent Konseyi Gençlik Meclisi, HİBA projesi ile standartların dışına çıkılarak öğrencilerin hayata bakış açılarını, ideallerini ve hedeflerini tayin etmeleri konusunda gençlere yol göstermeyi amaçladıklarını ifade etti. Akdeniz Defne Evi´nde ilk toplantısını yapan Gençlik Meclisi´nin ODTÜ´lü öğrencileri; lise ve üniversiteye hazırlanan gençlerle bir araya gelerek ilk söyleşilerini edebiyat konusunda yaptı.
Belediyeden yapılan açıklamada, 'HİBA projesi ile günümüzde öğrencilerin en yaygın sorunu haline gelen ‘gelecek kaygısına´ çözüm odaklı yaklaşımlarda bulunarak destek olan Defne Kent Konseyi Gençlik Meclisi; Argümantasyon, hitabet, edebiyat, tarih, İngilizce, yazılım, münazara ve astronomi gibi alanlarda karşılıklı iletişim kurarak gençlerle bilgi alışverişinde bulunuyor' ifadesine yer verildi.
Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ise araştıran sorgulayan bir gençlik yetişiyor olmasından gurur duyduğunu belirterek, belediye olarakr gençlerin yanında olacaklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler: Defne Belediyesi

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00