Gençlere yönelik projelere ´başarı plaketi´

AKP Yerel Yönetimler Başkanlığının Ankara´daki Başkent Millet Bahçesi´nde düzenlenen ´Yerel Yönetimler ve Gençlik´ Proje Yarışması Ödül Töreninde, Antakya Belediye Başkanı AKP´li İzzettin Yılmaz´a başarı plaketi verildi.

GÜNCEL 25.11.2021 11:10:36 0
Gençlere yönelik projelere ´başarı plaketi´

Antakya/SES

 2019 yerel seçimlerinden günümüze kadar geçen süreçte gençlere yönelik fiziki, kültürel ve sportif yatırımlara ağırlık veren belediyelere ödül verildi. Antakya Belediye Başkanı Yılmaz´a ´başarı plaketi´ ödülünü, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Antakya´da gençlere yönelik çok önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade eden Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan´dan başarı ödülünü almanın gururunu yaşadığını söyledi. Yılmaz, 'Bugün bizim adımıza çok önemli bir gün. Gerçekten çok heyecanlı ve gurur doluyuz. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından Ankara´daki Başkent Millet Bahçesi´nde düzenlenen Gençlik Festivaline Antakya Belediyesi olarak katıldık ve standımızı açtık. 21 Kasım´da sona eren Gençlik Festivalimizin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın teşrifleriyle düzenlenen ´Yerel Yönetimler ve Gençlik´ Proje Yarışması Ödül Töreninde yer alarak, yaşanan büyük heyecana şahitlik ettik. 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Antakya´da gençlere yönelik hayata geçirdiğimiz sosyal, kültürel ve sportif yatırımlardan dolayı Antakya Belediyesi olarak ödül almaya hak kazandık. Düzenlenen ödül töreninde Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın elinden ödülümüzü alarak, gençlere yönelik yatırımlarımızı taçlandırmış olduk' diye konuştu.
AKP Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen Yerel Yönetimler Gençlik Festivalinde yer alan Antakya Belediyesi, ´el sanatları müzesi, bilim merkezi, olimpik yüzme havuzu, restorasyon çalışmaları dahil olmak üzere birçok proje ve gençlere yönelik hizmetlerini tanıttı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57