Gençlerin maçı gollü geçiyor

Hatay Amatör Ligi

SPOR 11.12.2019 10:16:54 0
Gençlerin maçı gollü geçiyor

Akın Bodur/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor, Sarıseki Spor´u 4-1 mağlup etti.
İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Ahmet Soylu, Sadettn Arslan ile Oğuzhan Işık´ın yönettiği karşılaşmada, İskenderun Asaş Spor´un gollerini Yasin Özdemir (2), Ali Üstün ve İsmail İsmail kaydederken, Sarıseki Spor´un golünü de Necip Güler attı. Maçta, Sarıseki Spor´lu Abdullah Demirci ve İskenderun Asaş Spor´lu Abdulkadir Baykılıç, kırmızı kart gördü. Bu sonuçla İskenderun Asaş Spor, ligdeki puannını da 17´ye yükseltirken, Sarıseki Spor ise 7 puanda kaldı. İskenderun Asaş Spor Başkanı Zeki Göçmen, sahadan galip ayrılan takımını futbolcular ve teknik kadroya verdiği yemekle kutladı.

Yıldız Spor /-1 yendi
Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Yıldız Spor, deplasmanda Altınkaya Belediye Spor´u 6-1´lik skorla mağlup etti. Antakya Nazım Koka sahasında oynanan karşılaşmada skor, her iki yarıda atılan gollerle belirlendi. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 30´a yükseltti.
Öte yandan Hatay Amatör Liginde mücadele eden takımlardan Kırıkhangücü Spor Kulübünün yönetimi, takımın teknik direktörlüğüne Hamit Uyar´ı getirdi.

Amatör Gençler Ligi maçları
Hatay Amatör U 19 Gençler Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Kırıkhan Spor´u 3-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanann karşılaşmada İskenderun Kayra Spor´un gollerini Mehmet Tüfekçi, Renaz Akdemir ile Yusuf devecioğlu attı. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, ligdeki puanını 28´e yükseltirken, Kırıkhan Spor ise 22 puanda kaldı.
Hatay Amatör U 19 Gençler Liginde bulunan Karaağaç Spor ise Payas Spor takımını 4-0´lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla Karaağaçspor, ligdeki puanını 25´e yükseltti.
Hatay Amatör U 16 Gençler Ligi C Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor´ ise Poyraz Spor´u 2-0 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerinie Ömer Ateş attı. Bu sonuçla Kayra Spor, ligdeki puanını 37´ye yükseltti ve grup liderliğini sürdürdü.

Efsane Spor, dörtyü finallerde
Hatay Amatör U 14 Gençler Ligi D Grubunda mücadele eden İskenderun Efsane Spor da Karaağaç Spor´u 4-1 yendi. Bu sonuçla, İskenderun Efsane Spor, grubunda şampiyon oldu ve Hatay U-14 kategorisinde dört ü finallere katılma hakkını kazandı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23