Gençlik merkezi çevre grubundan mama ve süt

Dörtyol Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi gönüllüleri, çevre temizliği ve sokak hayvanları besleme çalışması gerçekleştirdi.

GÜNCEL 23.07.2020 10:19:38 0
Gençlik merkezi çevre grubundan mama ve süt

Hatay ili Dörtyol ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı´na bağlı faaliyet gösteren Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi çevre temizliği ve sokak hayvanları besleme çalışması gerçekleştirdi.

Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi bünyesindeki gönüllü çalışma yürüten çevre timi üyeleri, Gençlik Lideri koordinasyonunda, Dörtyol Yeşilköy Mahallesi Atatürk Parkında, sokak hayvanlarının beslenmesine katkı saglamak için uygun yerlere mama ve süt bırakıp sahil temizliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında çevre timi üyelerine ikramda bulunuldu.

Aralarında çevre grubunun da bulunduğu 6 farklı çalışma grubundan oluşan Gönüllülük Kulübü Çevre ve doğa alanlarında çeşitli faaliyet ve farkındalık çalışmaları sürdürüyor. Gönüllülük Kulübü ile “Yerel ve evrensel sorunlara karşı duyarlılığının artırılmasını, bunlara karşı bilinçli bir nesil yetiştirilmesini, sorunların çözümünde aktif olarak yer almalarını, kendi akranları başta olmak üzere toplumun her kesiminden insanla etkili iletişim kurmalarını, topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilmesini, gönüllülük faaliyetlerine katılımının alışkanlık haline dönüştürülerek yaşamlarının bir parçası haline getirilmesinin” amaçlandığı kaydedildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19