Giriş-çıkışlar ışıklı kavşaklardan

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya-İskenderun yolundaki çalışmalar ve mevcut yolların kullanımlarıyla ilgili açıklama yaptı.

HATAY 11.02.2021 12:25:53 0
Giriş-çıkışlar ışıklı kavşaklardan

HBB tarafından yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde yeni bir görünüme kavuşan yolda servis yolu ile ana yolun trafiğin akışını aksatmayacak şekilde ayrıldığını ifade eden Büyükşehir yetkilileri, bu yolları kullanacak vatandaşları uyardı.

Toplu taşıma araçları ile yol üzerinde faaliyet gösteren işletmelerin servis yollarını kullanması gerektiğini ifade eden HBB yetkilileri, Odabaşı Kavşağı (Carrefeour Kavşağı) ile Habibi Neccar Alt Geçidi (Honda Kavşağı) arasında kalan yolda servis yoluna katılımın ve ana yola çıkışların sadece ışıklı kavşaklarda yapılabileceğini belirtti.

Uygulamanın 29 Aralık 2020 tarihli 2020-293 sayılı UKOME kararı gereği hayata geçirildiğini de sözlerine ekleyen yetkililer, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için hem araç sürücülerini hem de işletme sahiplerini uyardı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11256,56%0,81
  • DOLAR

    41,31% 0,07
  • EURO

    48,80% 0,03
  • GRAM ALTIN

    4857,11% 0,01
  • Ç. ALTIN

    7960,71% -0,42