Gönüllü LGS’de ‘kaygı yönetimi’ semineri

Ortak Hayal Etüt Merkezi LGS sınavına günler kala Dayanışma Gönüllüleri yaşam alanında “Kaygı Yönetimi” konulu seminer düzenledi.

EĞITIM 20.05.2023 10:43:00 0
Gönüllü LGS’de ‘kaygı yönetimi’ semineri

Çocuk ve Genç Psikiyatristi Uzman Dr.Ahmet Yar ve Eğitim Uzmanı/ Biyoloji öğretmeni Celal Demirtaş öğrenci ve velilerle sınav kaygısını konuştu.

Moderatürlüğünü Özlem Öztürk’ün yaptığı ve Dayanışma Gönüllüleri Yaşam Alanın’da gerçekleşen seminerde Çocuk ve Genç Psikiyatristi Uzman Dr.Ahmet Yar kaygının tanımlanması, kaygının ortaya çıkısı, kaygının yönetilmesi konularında öğrenci ve velileri bilgilendirdi. Eğitim uzmanı Celal Demirtaş da sınav ve hayat ilişkisi, başarının tanımı, süreç odaklı yaklaşım ve sonuç odaklı yaklaşım konularında bir sunum gerçekleştirdi.

Gönüllü eğitimcilerden oluşan ve 75 öğrenciye sınava hazırlık desteği verilen Ortak Hayal Etüt Merkezi, depremin ilk günlerinden itibaren bölgemizde faaliyet yürüten Dayanışma Gönüllüleri bünyesinde kuruldu.

Öğretmenleri de depremzede

Koordinatörlüğünü Taylan Gündoğan’ın yürüttüğü etüt merkezi, İskenderun Cemevi yanında oluşturduğu konteyner sınıflarda çalışmalarına depremzede gönüllü öğretmenlerle devam ediyor. Depremzede öğrencilere sınav hazırlık ve psiko sosyal destek hizmeti yanında depremzede öğrencilere ve gönüllü öğretmenlere eğitim materyali ile kaynak yayın desteği sağlayan Ortak Hayal Etüt Merkezi, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz ve İskenderun’da öğrencilere ulaşmaya devam ediyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19