Gözcüler: 2-Körfez: 2

Hatay Süper Amatör Ligi

SPOR 17.10.2018 15:01:35 0
Gözcüler: 2-Körfez: 2

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Süper Amatör Ligi karşılaşmaları farklı kentlerdeki sahalarında oynanan maçlarla sürüyor.
Gözcüler Spor ile Körfez İskenderun Spor da 1-1 berabere kaldı. Gözcüler sahasında oynanan karşılaşmada takımlar sahadan birer puanla ayrılınca, Körfez İskenderun spor puanı 8´e, Arsuz Gözcüler Spor´un puanı da 7´ye yükseldi.
Hatay Süper Amatör Liginde oynanan Samandağ Spor ile Dörtyol Esnaf Spor maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Samandağ Stadında yapılan karşılaşmada, Samandağ Spor´un golünü Mehmet Yılmaz, Dörtyol Esnaf Spor´un golünü ise Uğur Karabulut attı. Bu sonuçla Samandağ Spor ligdeki puanını 11´e yükseltirken, Dörtyol Esnaf Spor´un puanı ise 5 oldu.
Ligde oynanan başka bir karşılaşmada da Hatay Armutlu Spor, Yayladağı Spor´u 7-1´lik skorla yendi.

U-19 Gençler Ligi
Hatay 1. Amatör Küme U-19 Gençler Ligi maçları da devam ediyor. Payas Spor U-19 takımı, Erzin Belediye Spor U-19 takımını 3-1 mağlup etti. Erzin´de oynanan karşılaşmada alınan bu sonuçla Payas Spor puanını 12´ye yükseltirken, Erzin Belediye Spor da 3 puanda kaldı.

Başarılı sporculara ödül
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Hatay İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Amatör Spor Haftasında, başarılı sporcu ve küluplere ödülleri törenle verildi. Antakya Kapalı Spor Salonundaki törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürvekili M. Cengiz Topel Köseoğlu ve Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürkde katıldı. Törende konuşan ASKF Başkanı Öztürk, Hatay´a uluslararası başarı kazanan 19 sporcu, 8 yerel şampiyona ve 1 Yılın En´i olmak üzere 28 ödül verdiklerini ifade etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürvekili Köseoğlu da genç sporcuları kutladı ve başarı dileğini iletti.
Törende, 2018 uluslararası yüzme müsabakalarına katılan Ömer Şaydak, Kamil Köseoğlu, uluslararası kick boks müsabakalarına katılan Z. Merve Ürek, Heval Genç, Ebru Bildik, Kübra Aracı, İzzet Özdemir, Ahmet Şamil Pilavcıoğlu, Nazlı Sertel, uluslararası karate müsabakalarına katılan Açelya Çolak, Gizem Can, Mina Nur Mansuroğlu, Süleyman Mansuroğlu, Ali Mansuroğlu, Gizem Aşkar, H. İbrahim Karagöz, G. Deniz İşçioğlu, uluslararası taekwondo müsabakalarına katılan Ayşe Demirsavcı, uluslararası para-taekwondo müsabakalarına katılan Sabit Köse, altyapı kategorilerinde Türkiye şampiyonalarına katılan Karaağaç Spor Kulübü, Tavla Gençlik ve Spor Kulübü, Samandağspor Kulübü, Hatayspor Kulübü, Kırıkhanspor Kulübü, Ekincsispor Kulübü, TFF Spor Toto Bal Ligine katılan İskenderun Belediyesi G.S.K., genç kızlar Türkiye şampiyonasına katılan Tavla Gençlik ve Spor Kulübü, yılın eni olarak da Yayladağıspor Başkanı Mehmet Bilgili´ye ödül verildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04