Gözcüler, 9-0 mağlup oldu

Hatay Süper Amatör Ligi

SPOR 13.11.2019 10:12:56 0
Gözcüler, 9-0 mağlup oldu

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda sürüyor.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden takımlardan Samandağ Gençlerbirliği Spor, Arsuz Gözcüler Spor´u 9-0 mağlup etti. Maçta, Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Gökhan Aydıngün (3), Koray Filazioğlu (3), Alican (2) ile Sezer attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor ligdeki puanını 15´e yükseltirken, Gözcüler Spora 12 puanda kaldı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele veren Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor, Kırıkhan Spor´u 4-2 mağlup etti. Defne Stadında oynanan karşılaşmada sonrası Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor, ligdeki puanını 22´ye çıkarıp, liderliğe yükselirken, Kırıkhan Spor ise 11 puanı bulunuyor.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda ise alınan sonuçlar şöyle:
Dörtyol Belediye Spor: 1-Samandağ Spor: 2
Armutlu Spor: 3-Ekinci Spor: 3
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor da Aşkarbeyli Spor´u 2-0 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Hasan Yüncüoğlu, Abdulkerim Dalgaç ve Mehmet Ekenel´in yönettiği karşılaşmada Asaş Spor´un gollerini Yasin Özdemir ile Sinan Demir kaydetti. Bu sonuçla, Asaş Spor, ligdeki puanını 7´ye çıkartırken, Aşkarbeyli Spor´un ise puanı bulunmuyor.
Aynı ligde mücadele eden Nardüzü Gençlik Spor ise Sarıseki Spor´u 4-2´lik skorla yendi. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşma sonrasında Nardüzü Gençlik Spor´ ligdeki puanını 7´ye çıkartırken, Sarıseki Spor ise 6 puanda kaldı.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden takımlardan İskenderun Yıldız Spor, Turunçlu Gençlik Spor´u 9-1´lik skorla mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahada oynanan karşılaşmayı, Hatay bölgesi hakemleri Faik Karaoğlan, Ahmet Fındık ve İsmail Aldanmaz yönetti. Maçta, İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Muhammet Ekmen (3), Yusuf Yücedağ (2), Salih Şenöz, Haşim Baykuş, Emrullah Öztekin ile Buğaç (kendi kalesine) atarken, Turunçlu Gençlik Spor´un golünü ise Ekrem Özer kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 20´ye yükseltip, ligin ilk yarısını lider kapatırken, Dörtyol Esnaf Spor´un da 19 puanı bulunuyor.
Hatay 2. Amatör Liginde mücadele eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü de Kumluspor´u 6-0 yendi.
Öte yandan futbolcu olarak sahalarda yer alan ve daha sonra teknik direktörlük görevinde bulunan İskenderunlu Hakkı Hocaoğlu (44), TFF Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Erbaa Spor ile sözleşme imzaladı. İskenderunlu teknik direktör Hocaoğlu, yeni takımı Erbaa Spor´u çalıştırmaya başladı.

Bekbele, sahaya çıkamadı
Hatay 1. Amatör Ligi Gençler kategorisinde mücadele eden Karaağaç Spor U-19 takımı, Kırıkhangücü Spor´u 11-0 yendi. Bu sonuçla Karaağaç Spor, ligdeki puanını 18´e çıkardı ve grup üçüncüsü oldu. Aynı kategoride bulunan Bekbele Gençlik Spor takımı ise futbolcu eksikliği nedeniyle sahaya çıkamayınca, rakibi Kırıkhan Spor 3-0 hükmen galip sayılacak. Bu sonuçla Kırıkhan Spor´da puanını 18´e yükseltecek.

Sertel, milli takıma davet edildi
TFF Spor Toto Türkiye Birinci Ligi takımı Eskişehirspor´da kiralık olarak oynayan Samandağlı Cemali Sertel, Türkiye Milli Takımına davet edildi. Sertel, U 21 Milli Takımının 19 Kasım tarihinde Andora Milli Takımı ile oynayacağı maç öncesinde kampa çağrıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22