Gözyaşı ve ağıtlarla uğurladı

Suriye´nin İdlib kentinde hava saldırısı sonucu şehit olan Tank Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları´nın cenazesi gözyaşları ve ağıtlarla memleketi Samandağ´da toprağa verildi.

TÜRKIYE 22.02.2020 20:08:06 0
Gözyaşı ve ağıtlarla uğurladı

Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları´nın cenazesi Samandağ´a bağlı Çiğdede Mahallesindeki baba evine alkışlar, özyaşı ve ağıtlarla getirildi. Kalabalıkların uğurladığı Fırıncıoğulları´nın cenazesinde geniş güvenlik önlemi de dikkat çekti. Evinde alınan helalliğin ardından şehit Fırıncıoğulları´nın cenazesi asri mezarlıkta düzenlenen törenin ardından defnedildi.

Tank Teğmen Fırıncıoğulları´nın tabutunun sarılı olduğu bayrak, sabır ve başsağlığı dilekleriyle Hatay Valisi Rahmi Doğan tarafından şehidin babası Remzi Fırıncıoğulları´na, şehidin fotoğrafı ise Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin tarafından anne Münteha Fırıncıoğulları´na teslim edildi.

Şehit Fırıncıoğulları için düzenlenen cenaze törenine Vali Rahmi Doğan´ın yanısıra, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, Serkan Topal, İsmet Tokdemir, Suzan Şahin, Lütfi Kaşıkçı, Barış Atay, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, 2.Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Ümit Durmaz, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Nursal Çakıroğlu, Orhan Aktürk, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Belediye Başkanları, Eski Hatay Milletvekili Nihat Matkap, şehidin silah arkadaşları ve çok sayıda hemşehrisi katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00