Gümrük laboratuvarı kurulacak

İskenderun Belediyesi´nin mülkü olan ve kapanan Sarıseki Belediyesire ait hizmet binasının Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret ve Gümrük Müdürlüğüne tahsisinin ardından ithalat ve ihracatta ihtiyaç duyulan gümrük laboratuvarının da kurul

GÜNCEL 6.07.2019 10:00:56 0
Gümrük laboratuvarı kurulacak

İskenderun/SES

İskenderun´da ihtiyaç duyulan laboratuvarın kurulma çalışmalarıyla ilgili bilgiyi İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli´ye gerçekleştirilen ziyaret sonrası İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı açıkladı. Tosyalı, yazılı açıklamasında, “Bir süredir İskenderun ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan gümrük laboratuvarının kurulması ile ilgili çalışma içerisindeydik. Daha önceleri gümrük tahlilleri için bölgemiz insanı şehir dışına gümrük laboratuvarı olan şehirlere gitmek zorunda kalıyordu. İskenderun´un geleceği için çok önemli bir adım bulunuyoruz” dedi.

Teknik bilgi önümüzdeki günlerde verilecek
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Uğur Ateş ile birlikte yatırıma katkı veren İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli´yi makamında ziyaret ettiklerini belirten Tosyalı, “İskenderun´un geleceği için önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Kentimiz, bölge ve ülke ekonomisine büyük yarar getirecek olan gümrük laboratuvarı kuruluyor. Bu konuda ayrıntılı bilgi kamuoyuna açıklanacak” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23