´Gürültülü patırtılı etkinlikler anlayışımıza ters´

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Beyzade Fm Radyo ve TV A Televizyonuna canlı yayın konuğu oldu.

10.06.2017 09:46:35 0
´Gürültülü patırtılı etkinlikler anlayışımıza ters´

 Programlarda konuşan Kimyeci, “Kardeşler ve Karaalibölüğü mahallelerinden gelen ihtiyacı karşıladık. Dualar eşliğinde cami ve Kur´an kursunun temelini attık. Hayırlı olsun. Bugüne kadar 27 Cami ve Kur´an Kursu için yer tahsisi ve maddi destekte bulunduk. Ramazan ayında dinimizin gereklerine, insanımızın maneviyatına uygun programlar yapıyoruz. Biz de şatafat ve gösterişli işler olmaz. Sanatçılara milyarlar harcanan konserler, gürültülü patırtılı etkinlikler bizim anlayışımıza ters. Biz Ramazan ayı boyunca her aksam bir mahallemizde iftarımızı halkımızla birlikte açıyoruz. Gönül ve kalplere girmek bizim için kafi.

Her akşam Atatürk Caddesi Mahvel tesisleri Çorba evinde 500 kişilik iftar yemeğimiz mevcut. İlgi çok güzel. Dileyen herkesi bekliyoruz.Maddi durumu elverişsiz olan 30 bin ihtiyaç sahibi kardeşimize Ramazan Alışveriş Kartı veriyoruz. 3 yılda 90.000 kişiye yardım yaptık' dedi.
Kimyeci, Antakya Belediyesi hizmetleri hakkında da şunları söyledi: 'Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı çok güzel oldu. Hizmete girdi. Ramazan´dan sonra inanıyorum ki vatandaşımızla dolup taşacak.Hayırlı olsun. Tek ricamız temiz kullanalım, koruyalım ki bir daha ki gelişlerinde temiz bulsunlar. Huzur içinde keyif alabilecekleri bir mekân oldu.Medeniyetimizi konu alan giriş takından itibaren çok güzel alanların olduğu Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´na herkesi davet ediyoruz.Az laf çok icraat anlayışıyla çalışıyoruz. Antakya halkı her şeyin en güzeline layık.Bugüne kadar 2 milyon 545 bin m2 parke kaplaması yaptık. Bu yılsonuna kadar 500 bin m2 daha parke yapacağız. 500 bin m2 sathi kaplama asfalt hedefimiz var. 42 bin m2´si tamamlandı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Atıl durumdaki asfalt şantiyesini revize ettik, çalışır duruma getirdik. Her şey Antakya için. Hatay´da ilk kez Mobil Tır, Mobil Sahne ve Mobil Mutfak uygulamalarını başlattık. 95 mahallemize 251 araç ve iş makinesiyle hizmet veriyoruz. Akçaova, Avsuyu,Tanışma mahallemize spor tesisleri kazandırdık. Madenboyu spor sahası yakında bitiyor. Bunun yanı sıra 1800 araçlık alternatif otopark alanı oluşturduk.95 mevcut parkımızı revize ettik. 54 yeni park yaptık ve hizmete sunduk.Çiftçilerimize 254.000 çilek fidesi dağıttık ve üretim yapmalarına destek verdik.Tertemiz, pırıl pırıl bir Antakya için ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Hemşerilerimden ricam şehrimizi temiz tutalım. 95 mahallemizi düzenli bir şekilde ilaçlıyoruz. Büyükşehir ve Hatsu´dan hızla dereleri ve çayları ıslahını talep ediyoruz ki bataklık kurusun. 237 okulumuzda 4618 derslikte düzenli olarak dezenfekte hizmeti gerçekleştiriyoruz. Kentsel Dönüşüm projesinde 4. ve son aşamadayız. Islak imza sürecine ve projeye milletimizin ilgisi çok güzel,teşekkür ediyorum. Hak sahibi ıslak imza sürecinde yüzde 34 seviyesine ulaştık. Yüzde 67 seviyesine ulaştığında kentsel dönüşüm projesi yapım ihalesine çıkacağız.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57