Güven görevi bugün devralacak

Arsuz Belediye Başkanlığı´na seçilen Asaf Güven, mazbatasını bugün iskenderun adliyesi´nden teslim alarak göreve başlayacak.

SİYASET 5.04.2019 11:16:14 0
Güven görevi bugün devralacak

İskenderun/SES

Güven için mazbata töreni arsuz İlçe Seçim Kurulu´nda saat 10.00´da yapılacak. Mazbata töreninin ardından Dr. Asaf Güven ile Nazım Culha arasındaki devir teslim töreni saat 11.00´de Arsuz Belediyesi´nde gerçekleştirilecek.
Arsuz belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, mazbata töreni ile ilgili yaptığı davette, ‘yepyeni umutlar ve yepyeni bir hizmet dönemi için Arsuz Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir görevi teslim alacağı´nı ifade etti.

Culha´dan kutlama
Öte yandan sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajında Nazım Culha, başta Arsuz olmak üzere göreve gelen partili başkanları kutladı. Culha´nın mesajı şöyle: “Partimiz yerel seçimlerde tarihi bir zafer kazandı. Yeni bir dil, birleştirici siyaset ve yaşam tarzına saygı ısrarı kazandı. Ekonominin iflasın eşiğinde olduğu bir momentte halkımız sağduyusunu gösterdi ve yerel yönetimleri bize teslim etti, zafer ilk önce onlarındır! Emanet seçilen başkanlarımızındır. Başta Arsuz olmak üzere göreve gelen bütün başkanlarımızı kutluyorum. Büyük bir özveriyle çalışan, gecesini gündüzüne katan bütün parti neferlerini saygıyla selamlıyorum.”

Eryılmaz´dan tören daveti
Samandağ´ın yeni Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, mazbatasını bugün teslim alacak. Bugün saat 14.30´da CHP İlçe binası önünde toplanarak Samandağ Adliyesi´ne gidileceği, mazbata teslim töreninin ardından CHP İlçe örgütü ve vatadaşların eşliğinde Samandağ Belediyesi´ne gelineceği bildirildi.
Samandağ CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı tarafından yapılan açıklamada; “Değerli dostlar, sevgili Samandağlılar; 5 Nisan Cuma günü saat 14.30´da İlçe Parti binamızın önünde toplanarak başkanımız sayın Refik Eryılmaz ile birlikte önce Adliye´ye giderek başkanımız mazbatasını alacak. Ardından başkanımızı hep birlikte, el ele, gönül gönüle Belediye´ye götüreceğiz. Hepinizi bu güzel ve mutlu günümüzü bizimle paylaşmaya davet ediyorum. Katılımınız bizlere güç ve onur verecektir” İfadelerine yer verdi.

Başkan Savaş mazbatasını alıyor
Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş mazbatasını alıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay halkının yüzde 55´inin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen ve Hatay Adalet Sarayı´nda saat 10.30´da gerçekleşecek törenle mazbatasını alacak olan Başkan Savaş, tören sonrasında belediye önünde vatandaşlar ve gazetecilerle buluşarak yeni dönem ile ilgili düşüncelerini paylaşacak.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00