Güven: Kadro ve inanç hareketiyiz

AKP´yi bir aile olarak tanımlayan Hatay milletvekili adaylarından Av. Abdulkerim Güven, AKP´nin kadro ve inanç hareketi olduğu için sıralamanın, listeye girememenin hiçbir önemi olmadığına inandıklarını belirtti.

SİYASET 31.05.2018 11:02:32 0
Güven: Kadro ve inanç hareketiyiz

İskenderun/SES

2011 yılında milletvekili aday listesinin 9. sırasında yeraldığını hatırlatan ve bugüne kadar genel merkez tarafından gösterilen adayların arkasında durduklarını aktaran Güven, Denizciler Mahallesinde düzenlenen toplantıda, “Bugüne kadar genel merkezimiz hangi adayı gösterdi ise biz de adayın arkasında olduk. Çalışmalarına omuz verdik ayrılık gayrılık yapmadık. Birkaç gün önce mevcut milletvekillerimiz geldi. Bize destek sözü verdi. Şu anda sizlerin arasında aday adayı olan arkadaşlarımız var. Meclis üyesi arkadaşlarımız var. AK Parti bir ailedir. Biz şu an ailemizle birlikteyiz. Kendimizi evimizde hissediyoruz” diye konuştu.

Bilgili: Hatay 5´ten büyüktür
İlçe başkanlığı görevine başlaması dolayısıyla kutlamaları kabul ederken seçim hazırlıklarını başlattıklarını ve seçime hazır oldukları mesajını veren AKP İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgi, Denizciler toplantısının açılış toplantısında, “Geçen dönemde 10 olan Milletvekili aday sayımız bu dönemde 11 oldu. Allahın izniyle bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkarak Reisimize Hatay 5´den büyüktür diyeceğiz” ifadesini belirtti.

Hatay milletvekili adaylarından Abdulkadir Özel de şunları söyledi: “Biz Kutlu davanın yolcularıyız. Bizim çıkışımız; İskenderun, Arsuz, Belen, Hatay için değil, Türkiye için, tüm mazlum coğrafyalar içindir. Güçlü ve büyük Türkiye olmamız bu anlamda büyük önem arz etmektedir. Allah nasip ederse birlikte istişare ile hareket edip partimizin ve ahalimizin sorunlarını masaya yatırıp beraberce milletimize hizmet etmenin yollarını arayacağız. Şimdi bizi bekleyen bir yol ayrımı var. Bir kefede bugüne kadar üretilmiş olan hizmetler; Allah´a hamdolsun bölünmüş yollar, duble yollar, nitelikli şehir hastaneleri, bölge hastaneleri binlerce arttırılmış derslik sayısı Milli Eğitim Bakanlığımızın hamlesi, sosyal güvenlikte yaşanmış olan reformlar ve en önemlisi, inanç ve özgürlükleri önündeki engellerin kaldırıldığı müreffeh huzur dolu bir Türkiye var.Millet Devleti ile barıştı, milletin örf ve töresine, varlık değerlerine inançlarına uygun ve bu değerlerde mutabık, Allah´a hamdolsun siyasetçilerimiz, mülki idarecilerimiz var. Ve artık hiç kimse milletin taleplerine kör sağır dilsiz kalamıyor bu milletin zaferidir. Bu inançlı Müslüman Türk milletinin zaferidir. Şimdi bu zaferimizi bugüne kadar yapa geldiğimiz restorasyonları bitirdik. Artık şahlanış dönemine geçmek için bunları taçlandırmak ile mükellefiz.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23