Güzelmansur: Hatay´ın sorunlarını çözmeye kararlıyız”

Ziyaretlerde çalışma programı ve hedeflerini anlatan CHP´nin birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur, “Hatay için tüm sorunları çözmeye kararlıyız” dedi.

SİYASET 8.06.2018 10:07:54 0
Güzelmansur: Hatay´ın sorunlarını çözmeye kararlıyız”

CHP Hatay milletvekili adayları, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Erken Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ziyaretiyle sürdürüyor. Ziyaretlerde çalışma programı ve hedeflerini anlatan birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur, “Hatay için tüm sorunları çözmeye kararlıyız” dedi.
CHP Milletvekili Adayları Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Bilgen Duman, il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyelerinin katılımıyla kanaat önderi Sedat Bilgin, Yütaş Kooperatifi, Hatay Gazeteciler Cemiyeti, Antakya Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi, Eğitim-Sen Hatay Şubesi, Affan Kıraathanesi, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarlığı, Havra, Hatay Tabip Odası, Hatay Diş Hekimleri Odası ve Akasya Mahallesi´ni ziyaret etti. Ziyaretler yaptığı konuşmada CHP adayı Mehmet Güzelmansur, huzuru yeniden oluşturacaklarını belirtti. Güzelmansur, “Türkiye´de ve Hatay´da insanlar sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Vatandaşların etnik kökeni, dini inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun baskı ortamını ortadan kaldıracağız. Türkiye´de ve Hatay´da barışı, kardeşliği, huzuru yeniden tesis edeceğiz. Biz ayrım yapmadan ve gözetmeden milletimizi seviyoruz. 24 Haziran´da vatandaşlarımız yaşanan bu sıkıntılara ´artık tamam´ diyerek CHP´yi işbaşına getireceğine yürekten inanıyorum. Barış, Kardeşlik ve Huzur iklimini birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Hatay´da ve Türkiye´de yeniden inşa edeceğiz” dedi.
Antakya´da şehir içi taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Yütaş Kooperatifi´ni ziyaretinde de şoför esnafının sorunlarını dinleyen Güzelmansur, “Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını çözmek bizim boynumuzun borcudur. Hatay´ın sorunu benim sorunumdur. İnanıyorum ki esnafımız ve milletimiz 24 Haziran´da artık tamam diyerek CHP´yi işbaşına getirecektir” diye konuştu. Gazeteci dernekleri ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesini ziyaretinde de Güzelmansur, çalışma programı ve öncelikleri ele aldı. Güzelmansur, şöyle konuştu: “Esnafımız, çiftçimiz, çalışanlarımız için her türlü gerekli önlemleri alarak projelerimizle Hatay´ı ve Türkiye´yi yönetmeye talibiz. İşsizliği kesinlikle ortadan kaldıracağız. Hangi vatandaşa sorarsanız dertli. Hatay mutluluk oranı sıralaması 77´nci sırada. 81 içerisinde en mutlu 77´nci il konumundadır. Bu konuda Hatay için tüm sorunları çözmeye kararlıyız.”
Güzelmansur, Affan Kıraathanesi, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarlığı, Havra, Hatay Tabip Odası, Hatay Diş Hekimleri Odası ve Akasya Mahallesin yaptığı ziyarette de,
'Bizler her şeyin farkındayız ve milletimiz için hazırız. Ülkemizin sorunları artık çözüm bekliyor. Cumhuriyet kazanımlarının satıldığı bir dönemde, hükümet artık çözüm üretememektedir” dedi.


TİP, Hatay adayı Gökhan Zan'ı geri çektiğini duyurdu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İskenderun Temsilcisi Nacar: Halk giderek yoksullaşıyor

Bir günde 1.315 kişiye sorgulama

Öntürk: Projelerin çoğu doğrudan kadınlara değer katacak

Duduoğlu'ndan filtre sektörüne destek sözü

Gül, kahvaltıda ağırlandı

İYİ Parti adayları İskenderun'da esnafla buluştu: Elbiseyi beraber tasarlayacağız

SP Milletvekili ve HBB Başkan adayı Çalışkan: Sorunları biliyoruz, çözüme yakınız

SHD'den deprem sonrası Hatay konut raporu

Cumhur İttifakı HBB adayı Öntürk: Hatay, 10 yılda 50 yıl geriye gitti

Kiracılar da beyan yapabilecek

HBB Başkanı ve CHP adayı Savaş: Hatay’ın bütün projelerini bitirdik

Arsuz’a 9, Belen'e 12 aday

ATSİAD Arsuz'a OSB istedi

İskenderun'a kadın adayı Deva Partisi'nden

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00