Güzelmansur: Listeler genel merkezin yetkisinde

CHP Hatay milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur, Show Radyo´da katıldığı programda, liste değişikliğine verilen tepkiyi üzüntüyle karşıladığını ifade etti.

SİYASET 6.06.2018 10:31:48 0
Güzelmansur: Listeler genel merkezin yetkisinde

Akın Bodur

Güzelmansur, 'HBB önünde yapılan sürecin başlangıcı üzüntü verici bir süreçtir. YSK´nın belirlediği 21 Mayıs tarih ve saat 17.00´a kadar verilmeyen liste geçici bir listedir. Bu sadece Hatay´da olmadı, diğer illerde de oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun ve CHP Genel Merkezi´nin takdiri ne ise ben ona saygı duyuyorum. Üstelik şahsım beşinci sırada listede olmasına rağmen ben sesimi çıkarmadım ve bağırmadım. Bugün birbirimizle uğraşmanın zamanı değildir. Bu parti bizimdir ve en önemlisi CHP´lilerindir. Küskün partili kardeşlerim ve arkadaşlarım vardır. Onlara karşı söyleyeceğim tek bir şey var. Hepsi benim kardeşlerimdir. Bu parti bize Mustafa Kemal Atatürk´ten kalan iki büyük mirastan biridir. Birincisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ikincisi ise Cumhuriyet Halk Partisi´dir. Partimizi elbirliği ve kardeşlik duyguları içerisinde hep birlikte yöneteceğiz” dedi. Halktan şahsına oy istemediğini ve yaşanan sıkıntıların çözülmesi için çözüm üreten Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Millet İttifakı ile seçimlere katılan CHP için oy istediklerini belirten Güzelmansur, “Hatay´ın sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Hepsinin çözümünü gerçekleştirdik. Çözüm üretmek bizim işimiz. Ben yapamayacağım işlerin sözünü vermem” diye konuştu.
Güzelmansur ve CHP adayı Bilgen Duman, Defne´nin Gümüşgöze, Aşağı Okçular ve Değirmenyolu mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı İbrahim Yaman ve CHP Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht´ın da katıldığı etkinlikte konuşan Güzelmansur, “24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemiz açısından son derece önemlidir. Hatay genelinde ve Türkiye genelinde yaşanan sıkıntılar ortada. AKP iktidarı artık ülkeyi yönetemez duruma gelmiştir. Demokrasi, hukuk, tarım, sanayi, ekonomi, eğitim ve dış politikada sınıfta kalmıştır. Hatay´ın sıkıntıları ve sorunları, benim sorunumdur. Yaşanan sıkıntılara CHP olarak çözüm üretmeye devam ediyoruz' açıklamasını yaptı.
CHP adayı Güzelmansur, Defne´nin Armutlu Mahallesi´nde kurulan semt pazarını da ziyaret edip, esnaf ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü. Pazarcı esnafının şikâyetlerini not alan Güzelmansur, “Esnaf kan ağlıyor. Ürettikleri ürünleri maliyetine satmak zorunda kalıyor. Esnafımız üretim yapılmayan ve verilmeyen desteklerden dolayı dertli. Esnafımızın, çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunu, benim sorunumdur. Bu sorunu çözmek inşallah CHP iktidarında bizlere nasip olacaktır. Emekçi halkımıza söz veriyoruz. Halkın iktidarı ile tüm sorunlarınızı elbirliği içerisinde çözeceğiz” dedi. Güzelmansur, Armutlu Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Antakya Uzun Çarşı´daki işyerlerinide ziyaret etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23