Haftada iki gün 'halk günü'

Hatay'da bazı belediyelerin geleneksel hale getirdiği 'halk günü' uygulaması sürüyor.

HATAY 18.01.2023 12:00:00 0
Haftada iki gün

İskenderun/SES
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, her hafta salı ve cuma günleri düzenlenen Halk Günü toplantılarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Yayladağı Belediye Başkanı Yalçın, vatandaşların sorunlarını anlattığı ve çözüm yollarının bulunduğu halk günlerini düzenlemeye devam edeceğini belirtiyor. 

Yayladağı Belediyesi Başkanlığı makamda yapılan halk gününde, yörede oturanlar belediye başkanı Yalçın'la görüşerek sıkıntı ve sorunlarını aktarıyor, belediye başkanı da talepleri ilk ağızdan  dinleme imkânı buluyor. Yayladağı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre,  vatandaşın sorunlarını tek tek dinleyip, not alan Yalçın, sorunlara dair çözüm yolları arıyor, başkan yardımcıları ve müdürlerinin de katıldığı halk gününde, vatandaşın taleplerinin hızlı ve doğru bir şekilde çözüme kavuşturulması için ilgili birimlere yönlendirmeler yapılarak gerekli talimatlar veriliyor.

Fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etmek ve dertleşmekten mutluluk duyduğunu belirten Yalçın, “açıklamaya göre şu değerlendirmeyi yaptı: "Amacımız, iyi hizmet. Halkın en iyi hizmeti alıp, hayatlarını en güzel şekilde devam ettirebilmeleri için çaba harcıyoruz. Her mahallede etkin hizmetler sunduk. Millete güzel hizmetler sunmanın onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesi ile belirtmek gerekirse ‘Biz bu millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik’. Biz, her an ve hep hazırız. Her mahalleye güzel haberlerle gelmeye, sözlerimizi tutmaya devam ediyoruz. Salı ve cuma günleri belediye binasında ilçe halkıyla buluşuyor, yapılan görüşmelerde aksaklığa düşmemek adına, makamda randevusuz olarak halk gününü gerçekleştiriyoruz. Bir araya geldiğimiz vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözmeye çalışıyoruz. Vatandaşlar bize taleplerini, isteklerini söylüyor. Talebin durumuna ve aciliyetine göre ilgili müdürleri devreye alıyoruz. Çözüm noktasında da mutlaka geri dönüş sağlıyoruz."


Anahtar Kelimeler: haftada iki gün 'halk günü'

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19