Halisdemir´in adı verilecek

15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı´nda görevliyken şehit olan Ömer Halisdemir´in adı Antakya´da cadde ve piknik alanınına verilecek.

23.06.2017 17:44:44 0
Halisdemir´in adı verilecek

 

Hatay´dan yayın yapan bir televizyonun yayın programına katılan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Şehir Ömer Halisdemir adını Antakya´da da yaşatacaklarını söyledi. Kimyeci, “15 Temmuz´da yaşanan hain darbe girişiminde kahramanca canını feda eden şehidimiz Ömer Halisdemir´i anmak ve adını yaşatmak için hem Kavaslı-Yeni Sanayi Sitesi Yolu´na hem de Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´na adını vereceğiz. Hem asker ve polis hem de sivil vatandaşlarımız, 15 Temmuz hain darbe girişiminde tankların önüne siper olarak devletimizi, milletimizi korudular ve bu uğurda şehit ya da gazi oldular. Antakya Belediyesi ailesi olarak 15 Temmuz´da vatanını korumak için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin ve gazilerimizin adını yaşatmak boynumuzun borcu. Bu nedenle Kavaslı-Yeni Sanayi Sitesi Caddesi ve Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanını ‘Şehit Ömer Halisdemir´ olarak değiştireceğiz” diye konuştu.

30 bin kişiye alışveriş kartı
Gündeme ilişkin soruları da yanıtladığı programda Başkan Kimyeci, Ramazan ayı süresince iftar sofrası, çorbaevi, ibadethanelerin temizliğinin yürütüldüğünü kaydetti. Kimyeci, 28 Mayıs tarihinden itibaren 14 bin kişi olmak üzere toplam 30 bin ihtiyaç sahibine Ramazan Alışveriş Kartı dağıttıklarını belirtti.


Anahtar Kelimeler: Halisdemir verilecek

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00