Halkla bayramlaşma

Hatay protokolü, valiliğin ev sahipliğinde Antakya´da halkla başramlaştı.

GÜNCEL 19.06.2018 10:27:48 0
Halkla bayramlaşma

Antakya/SES

 Atatürk Parkı´ndaki bayramlaşmaya Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Orhan Karasayar, Sekan Topal, 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Ahmet Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya, İskenderun Üniversitesi Rektörvekili Doç.Dr. Yakup Kutlu, Hatay Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Mahmut Hersanlıoğlu, Nursal Çakıroğlu, Bilal Ölmez ve Meral Batı Demirbaş, Katolik Kilisesi Ruhani Lideri Domenico Bertogli, Musevi Cemaati Temsilcisi Şaul Cenudioğlu, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, kaymakamlar, siyasi parti ve demokratik kitle kuruluşları ile milletvekili adayları da katıldı.
Vali Ata ve protokol, vatandaşlarıla bayramlaşarak bayramın ülkemize, milletimize, kentimize sağlık, huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.
Hatay Valisi Ata, HBB Başkanı Savaş ve protokol üyeleri, Hatay il Jandarma Komutanlığı ile Hatay Polis Evi´ni de ziyaret edip, asker ve polislerle de bayramlaştı, daha sonra da Serinyol Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile devlet himayesindeki çocuk ve gençlerli de ziyaret edip, bayramlaştı ve onlara hediye verdi. Bayramlaşmalarda konuşan vali Ata, devletin son yıllarda özellikle sosyal hizmetler konusunda ciddi kaynaklar ayırdığını ifade etti ve 'Çocuklarımız için de hem barınma hem de eğitimleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm samimiyetle söyleyebilirim ki sevgi evlerinde çocuklarımıza sağladığımız imkanları Türkiye şartlarında çoğu aile sağlayamıyor. Devlet olarak yaşlılarımızı da çocuklarımıza da elimizden geldiğince iyi bakmak için çabalıyoruz.. Arkadaşlarımız sizleri rahat ettirmek için çalışıyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum. İş yoğunluğu nedeniyle sizleri fazla ziyaret etme şansım olmuyor ama ilgili vali yardımcısı arkadaşım sık sık buraları ziyaret ediyor. Bir sorununuz veya talebiniz olduğu zaman onlar vasıtasıyla bana çok rahat ulaşabilirsiniz. Bizim arzumuz sizlerin hayatlarını sorunsuz idame ettirmesini sağlamak' dedi.
Hatay Valisi Ata, Anemon Otel´de ilde görev yapan mülki idare amirleri ve aileleri ile bayramlaştı.Defne´de belediye tarafından düzenlenen bayramlaşma da Turunçlu Tören Alanı´nda yapıldı. Bayramlaşmaya Hatay Milletvekili Serkan Topal, Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht Hatay eski milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Mehmet Ali Edipoğlu, muhtarlar, sivily toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bazı partilerin milletvekmili adayları da katıldı. Bayramlaşmada konuşan Yaman, 'Sevgi, Saygı ve Hoşgörü ortamında, tüm personelimizle aynı şevkle çalıştığımız Defne´de; barış kardeşlik ve huzur ortamının sürekliliğini diliyorum. Defneli olma kültürüyle kenetlenmenin, birlik ve beraberliğin önemini hatırladığımız bayram günlerinin, ülkemize barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum' dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

Paskalya'da dualar sağlık ve barış için

Muhtar Taş'ın adı oturduğu sokağa

İsraillin toprak alımına soru önergesi

İskenderun zemini çöküyor

Belediye "kariyer.net"le iş bulacak

12 bin dönüm tarım arazisi sular altında kaldı

Denizciler'e 5 kat sınırı

İskenderun’da Katoni binası yandı

Deprem yargılamaları mercek altına alındı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38