Harçlıkları deprem bölgesine

Göztepe Antakya Futbol Okulu futbol takımı, Elazığ´da yaşanan deprem sonrası mağdur olan çocuklara destek amacıyla ‘Kumbaralar Elazığ´a´ kampanyasında toplanan yardımları Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli´ ye teslim etti.

SPOR 18.02.2020 10:23:06 0
Harçlıkları deprem bölgesine

Antakya/SES

 Öğrencilere Başkan Fahri Serdar Özal, Genel Koordinatör Dyt. Müzeyyen Özal ve öğretmenleri eşlik etti.
Bu kampanya ile yardımlaşma ve kardeşlik anlayışının yanı sıra sosyal gelişimlerine katkı verdiğini belirten Başkan Fahri Serdar Özal, “Futboldan önce daima iyilikleri, güzellikleri çocuklarımıza aşılamaya çalışıyoruz. Bu tür etkinliklerle ve doğru futbol eğitimiyle mutlu olan çocuklar okullarında hatta yaşamlarında da başarılı olacaklardır” dedi.
Öğrencilerden Özkan Ölmez de Elazığ depreminin kendilerini üzdüğünü söyledi. Ölmez, “Depremi burada da hissettik. Çok üzüldük. Onun için Göztepe Antakya Futbol Okulu olarak ‘Kumbaralar Elazığ´a´ kampanyasını düzenledik. Hepimize geçmiş olsun” diyerek yardım kutusunu Kaymakam Mardinli´ye teslim etti.
Davranışı, çocukların harçlıklarını, paralarını Elazığ´daki depremzedelere, çocuklara vermelerini ‘büyük bir erdem ve fazilet´ olarak tanımlayan Kaymakam Mardinli, yardımın Cumhurbaşkanlığı koordinesinde AFAD kampanyasına teslim edeceklerini söyledi. .Mardinli, şunları ifade etti: “Çocuklarımıza gerek spor hayatında gerekse yaşamlarında ömür boyu başarılı olmalarını diliyorum. Tabi ki spor yapan öğrenciler, derslerinde de genelde başarılı olurlar. Derslerinde başarılı olan sporda da başarılı olur. Ondan dolayı şimdiden beslenmelerine dikkat edilen, okulunuzda her türlü spor öncesi ve sonrası da onlara beslenme bilgisi verilen çocuklar hem derslerinde başarılı olacak, hem sporda başarılı olacaklar, hem de hayat boyu başarılı olacaklardır.”


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00