Harputluoğlu´ndan umut mesajı

Saadet Partisi (SP) Hassa ilçe kongresinde mevcut başkan Mehmet Şimşek güven tazeleyerek yeniden seçildi.

GÜNCEL 12.02.2020 11:36:53 0
Harputluoğlu´ndan umut mesajı

Antakya/SES

Kongreye katılan partililere seslenen Hatay Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu, “Bu ülkede gelecekten ümidi kesmiş insanlara umut olmak zorundayız” mesajı verdi.
İstiklal marşının ardından divan heyetinin teşekkülü, faaliyet Raporu´nun sunulması ve dönem hesap raporunun okunarak ibra edildiği kongrede konuşan SP Teşkilat Başkanı Harputluoğlu, Bugün, iş bulamadıkları için evlerine, çocuklarına ekmek götüremediği için, pazar parası olmadığı için, hayatlarına son veren insanlar görüyoruz. İntihar, geride kalanlar için ağır bir suçlamadır. Bizler toplum olarak ve insanlığa umut olan bir teşkilatın mensupları olarak bunlardan sorumluyuz” dedi. Harputluoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Açlık yoksulluk, borç sebebiyle başvurulan intihara yönelik bu sebepleri ortadan kaldırmak zorundayız. Bu ülkede gelecekten ümidi kesmiş insanlara umut olmak zorundayız. Bu sömürü düzenine karşı adil bir düzen kurmak zorundayız. Bunun için Saadet Partisi´nin potansiyeli de kadrosu da var. Bu kongre heyecanımız ve ardından yapacağımız çalışmalarla bütün kardeşlerimize kucak açarak Saadet İktidarıyla gerçekleştireceğimiz o güzel günleri hep birlikte göreceğiz inşallah.”

Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe de, “Görüyorsunuz ekonomi sıkıntı arttı, terör azdı, işsizlik arttı, Türkiye´nin iç ve dış borcu arttı huzur kalmadı. Hassa´dan başlamak üzere dalga dalga tüm Türkiye tüm insanlığa huzur ve saadete kavuşana kadar mücadeleye etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İlçe başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Şimşek, bundan sonra da Adil yeni bir düzen kurulana kadar yılmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Şimşek, “Hassa´mızda kimseyi ötekileştirmeden, farklılıklarımızı zenginlik bilerek, Herkes için adil düzenin kurulması ve tüm insanlığın saadeti için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni yönetim kurulu
Mehmet Şimşek başkanlığında Hassa yönetim kurulu asil üyeliklerine; Yunus Mullaoğlu, Mustafa Bilgin, Mustafa Yavşalak, Yusuf Yıldırım, Mustafa Yıldırım, Mehmet Okçu, Mustafa Çito, Mehmet Gök, Murtaza Trabzon, Mustafa Gökoğlu seçildi. İl delegeleri de Mehmet Şimşek, Yunus Mullaoğlu, Mustafa Bilgin, Mustafa Yavşalak, Yusuf Yıldırım, Mustafa Yıldırım, Mehmet Okçu, Mustafa Çito, Mehmet Gök, Murtaza Trabzon, Mustafa Gökoğlu, Hayrettin Trabzon, Abdurrahman Gökoğlu, Mehmet Mullaoğlu, Ali Özgür ve İnayet Şimşek´ten oluştu.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00