Hassa Belediyespor: 2-Kırıkhangücü: 0

Hatay´da amatör maçlar sürüyor. Karşılaşmalarına Hatay´ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi.

SPOR 29.12.2021 16:59:16 0
Hassa Belediyespor: 2-Kırıkhangücü: 0

İskenderun/SES


Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Yıldız Spor, Arsuz deplasmanında Karaağaç Spor´u 5-0´lık skorla mağlup etti. Karaağaç sahasında oynanan maçı, Hatay bölgesi hakemlerinde Berat Buğra Çelik, Abdullah Semerci ve Abdullah Sürücü yönetti. Maçta, İskenderun Yıldız Spor´un gollerini 23 ve 81. dakikalarda Yusuf Yücedağ, 47 ve 49. dakikalarda Emrullah Öztekin, 41. dakikada da Murat Deliveli attı. Bu sonuçla Yıldız Spor, ligdeki puanını 18´e çıkartırken, A Grubunda Play-Off´ta mücadele etmeyi garantiledi. A Grubu lideri olan ve 16 puanı olan Samandağ Gençlerbirliği Spor da Play-Off´u garantileyen takımlar arasında yer aldı. Üçüncü takım ise yapılacak karşılaşmalar sonrası belirlenecek.
Hatay Süper Amatör Ligine mücadele eden İskenderun Meydan Spor, Dörtyol Belediye Spor´u 8-1 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Hacı Hanifi Evgi, M. Münir Dadı ve Abdullah Semerci yönetti. Karşılaşmada Meydan Spor´un gollerini Muhammed Tuncer (3), Cuma Coşkun (2), Hasan Erdem, Muhammet Mert Meriç ile Adem Pasinli attı. Bu sonuçla Meydan Spor, Hatay Süper Amatör Ligindeki puanını 19´a yükseltti.
Hassa sahasında oynanan Hatay 1. Amatör Küme A Grubu karşılaşmasında, grup lideri Hassa Spor, Kırkhangücü Spor´u 2-0 mağlup etti. Grupta oynanan diğer karşılaşmada ise Samandağ Cilli Spor, Dörtyol Esnaf Spor´u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Hatay 1. Amatör Küme A Grubunda Hassa Spor, 19 puan ile lider durumda bulunurken, 15 puanlı Dörtyol Esnaf Spor ikinci, 13 puan ile Samandağ Cilli Spor üçüncü, Arsuz Uluçınar Spor´da 12 puan ile dördüncü sırada yer alıyor.
Hatay 1. Amatör Kümede mücadele eden ASAŞ Spor, Gökdere Spor´u 7-0 yendi. Erzin Stadında yapılan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Ahmet Soylu, Fatih Ateş ve Sadettin Arslan yönetti. Karşılaşmada Asaş Spor´un gollerini İsmail İsmail (3), Alper Karaca, Mahmut Can, Akın Atav ile Halil İbrahim kaydetti.

 

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00