Hassa´da çevre yolu incelemesi

Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost ve AKP Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Hassa Belediye Başkanı Abdur

GÜNCEL 3.08.2018 11:25:07 0
Hassa´da çevre yolu incelemesi

Antakya/SES

Hassa´nın Akbez mahallesi merkezinde üç aydır devam eden çevre yolu çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, çarşı esnafını da bilgilendirdi.

Hassa´nın Akbez mahallesi ile Buhara Mahalle kavşağında incelemede bulunan heyet, Akbez Mahallesi merkezinde üç aydır devam eden çevre yolu çalışmaları kapsamında yıkılan ve yıkılacak işyerleri hakkında ve yeni oluşturulacak yol güzergahı ve kavşaklar hakkında yöre halkı ve esnafını bilgilendirdi. İncelemeye ilişkin değerlendirmede bulunan Hatay Milletvekili Yayman, 'Devletimizin etkili ve yetkili organları olarak, sizlerin yanına geldik. Yapılan işi ve yapılacak çalışmaları hep beraber yerinde inceledik. Gelişen ve değişen Hassa´ya en güzel hizmeti vermek için buradayız. Yaşanılabilir bir kent yaşamı için gayret ediyoruz. Trafiği rahatlatacak ve esnafı daha canlı kılacak bir şehir planlaması için sizlerle beraberiz. Buna biz karar vereceğiz, Akbezli karar verecek, Hassalı karar verecek' değerlendirmesini yaptı. Milletvekili Yayman, yeni Türkiye düzenindeki yönetim anlayışının, halkın devletin ayağına değil, devletin halkın ayağına gitmek suretiyle hizmet götürmek olduğunu söyledi.


Anahtar Kelimeler: hüseyin yayman

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04