Hastahanelere 'ulaşım güzergahı'

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), önümüzdeki günlerde açılacak olana Dörtyol ve Samandağ devlet hastahanelerine ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için toplu taşıma güzergahı oluşturdu.

HATAY 29.09.2022 07:07:00 0
Hastahanelere

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında yapılan UKOME eylül ayı üst kurul toplantısında, gündemde bulunan 30 madde görüşülerek karara bağlandı.

UKOME toplantısında çok sayıda toplu taşıma kooperatifi güzergâhlarının görüşüldüğünü ifade eden HBB Genel Sekreter Yardımcısı Açık, "Vatandaşların hastaneye ulaşmasında herhangi bir mağduriyet yaşamaması çok önemli. Bunun için gerekli düzenlemeyi yapmalıyız” dedi ve öneri kurul üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, Antakya-Samandağ arasındaki çevre yolundaki bazı kavşaklara kasis yapılması görüşülürken, il trafik müdürlüğü temsilcilerinin, kavşakların, trafikteki yoğunluğu kaldırmadığını, daha modern hale getirilmesi gerektiğini, Çekmece’deki kavşağın tehlike oluşturduğunu, Ekinci’dekin ise sıkışıklık yarattığını anlatarak, kavşakların iyileştirilmesi için çalışma yapılması gerektiğini ifade etti. HBB'nin açıklamasına göre, Açık ise, “Oralar kavşaktan ziyade köprü gibi. EXPO alanı yolunda yaptığımız dönel kavşak gibi olursa sorun ortadan kalkabilir. Kavşaklar için bir komisyon oluşturup UKOME’ye taşıyalım. Şimdilik araçların kavşağa girerken yavaşlaması için kasisler gerekli olabilir" değerlendirmesini yaptı. 


Anahtar Kelimeler: Hastahanelere 'ulaşım güzergahı'

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19