'Hatay 5 yıldır hizmetten mahrum'

´Cumhur İttifakı´nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı AKP´li İbrahim Güler, seçim çalışmalarını toplantılarla sürdürüyor.

SİYASET 30.03.2019 09:23:04 0

Antakya/SES

 Antakya´nın Narlıca, Akasya ve Akevler mahallesinde miting düzenleyen AKP´li Güler, 'Bizim amacımız belli, görevimizi yapmaya geliyoruz. Bu millet istiyorsa, ihtiyaç varsa kimseyi dinlemeyiz. Biz hizmet yapmaya geliyoruz. Beş yıldır Hatay hizmetten mahrum kaldı. Soruyorum yollar, içme suyu, kanalizasyon, alt yapı ve imar sorununuz çözüm buldu mu? Tabi ki hayır. Tüm bu sorunların olduğu gibi durduğunu biliyoruz en basit ihtiyaçlarınız dahi karşılanmadı. Vatandaşın yaz boyunca sinekle ve susuzlukla savaştığını biliyoruz. Bataklıkları kurutarak haşareyle mücadeleye başlayacağız. İçme suyu sorununu çözdükten sonra yüzde 25 indirim sağlayacağız' dedi.
Kaybedeceğini anlayanların panik havasında her yola başvurduğunu, HATSU çalışanlarının işten çıkarılmakla tehdit edildiğini öne süren Güler, şunları söyledi: 'Bizi tanımıyorlar, nasırlı ellerimizi bilmiyorlar. Biz buralara alnımızın akıyla gece gündüz helal haram gözeterek çalışarak geldik. Kimsenin ekmeği ile oynamayız. HATSU çalışanları rahat olsun. Kimse işten çıkartılmayacak. Sadece Çaparali haricinde. Tersine her mahalleden prosedürüne göre işçi alacağız. İstihdam sağlayacağız.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00