Hatay Amatör Ligi

Hatay´da amatör lig maçları, ilin farklı kentler ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.

SPOR 20.01.2020 10:21:38 0
Hatay Amatör Ligi

Orhan Yıldız//İskenderun

Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, sahasında konuk ettiği Sümer Spor´u 6-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Hasan Doğru, Nesim Karanfil ve Özgür Akbaş´ın yönettiği karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Uğur Kurum (5) ile Zekai Kel attı. Bu sonuçla, İskenderun Kayra Spor, ligdeki puanını 39´a yükseltti ve grup şampiyonu oldu. 

Ligde oynanan diğer karşılaşmalarıda ise şu sonuçlar alındı:
Uluçınar Gençlik Spor: 2-Kırıkhan 1461 Spor: 2
Maşuklu Spor: 4-Samandağ Cilli Spor: 1
Hassa Belediye Spor: 4-Harbiye Spor: 6.
Hatay 1. Amatör Küme A Grubunda Kayra Spor´u 37 puanla Maşuklu Spor, 33 puanla Kırıkhan 1461 Spor takımları da play-off oynama hakkını kazandı.

Meydan, grup üçüncüsü
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Spor, deplasmanda, aynı puana sahip olan Yeniçağ Gençlik Spor´u 2-1 mağlup etti. Maçta, Meydan Spor´un gollerini Osman Eroğlu ile Hasan Erdem kaydetti. Kırıkhan´da oynanan maçta sahadan galip ayrılan Meydan Spor, ligde topladığı 29 puanla grup üçüncülüğünü korudu, Yeniçağ Gençlik Spor ise 26 puanda kaldı. Meydan Spor takım kaptanı Zeyni Ceylan, galibiyeti İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile taraftarlarına armağan ettiklerini belirtti.

Yıldız Spor, 8-3 yendi
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden takımlardan İskenderun Yıldız Spor ise Defne Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada Turunçlu Gençlik Spor´u 8-3´lük skorla mağlup etti. Bu sonuçla, İskenderun Yıldız Spor, ligde 42 puana ulaştı. İki sezon önce kurulan İskenderun Yıldız Spor, play-offta oynamayı geçtiğimiz haftalarda garantilemişti. Play-off´a çıkan İskenderun Yıldız Spor, ligde oynadığı 16 karşılaşmada 13 galibiyet, 3 beraberlik alarak 42 puanla Hatay 1. Amatör Kümede play-Off oynamaya hak kazandı.
Öte yandan, Payas Spor Veteranlar takımı futbolcularından Ayhan Bayar sakatlanınca, takımın oynayacağı maçlarda yer alamayacağı belirtildi.

U 19 gençler ligi
Hatay 1. Amatör Gençler Ligi U 19 Kategorisi B Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, İskenderun Spor U 19 takımını 2-0 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan ve Hatay bölgesi hakemleri Mahmut Kocaker, Abdulkerim Balgaç ile Serkan Sadırlı´nın yönettiği karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Renaz Akdemir kaydetti. Karşılaşmanın 78. dakikasında Kayra Sporlu Hakan Toprak, ikinci sarı kart cezalısı olarak kırmızı kart gördü ve saha dışında kaldı. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, ligde topladığı 43 puanla grup şampiyonu oldu ve Hatay´da play-off oynama hakkını elde etti.
Hatay 1. Amatör Gençler Ligi U 19 Kategorisi B Grubu takımlarından Arsuz Karaağaç Spor, Kırıkhan deplasmanında oynadığı karşılaşmada Kırıkhangücü U 19 takımını 2-1´lık skorla yendi. Karşılaşmada Karaağaç Spor´un gollerini Baran Acar ve Barış Yaman attı. Bu sonuçla ligdeki puanını 40´a yükselten Karaağaç Spor, Hatay Amatör U 19 Gençler Liginde play-off oynamaya hakkını kazandı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22