Hatay, Beşiktaş´ı durdurdu: 2-2

İkinci yarıda gelişen ataklardan sonuç alınamayınca, karşılaşma 2-2 berabere gitti ve iki takım da puanları paylaştı.

SPOR 9.01.2021 17:36:57 0
Hatay, Beşiktaş´ı durdurdu: 2-2

Antakya Atatürk Stadında dün akşam oynanan ve hakemler Ali Palabıyık, Serkan Olguncan ile Serkan Çimen´in yönettiği maça, Hatayspor, Akın Alkan, Billong, Aabid, Boupendza (dk. 90+3 Mirkan Aydın) Selim (dk. 80 Kamara), Pablo Santos, Mesut Çaytemel, Akintola, Traore (dk. 74 Sackey), Ribeiro), Popov kadrosuyla sahaya çıktı. Beşiktaş´ın kadrosunda ise şu isimler yer aldı: Ersin Destanoğlu, Rosier, Josef de Souza, Atiba, Aboubakar, Larin, Ghezzal (dk. 68 Nkoudou), Necip Uysal (dk. 63 Oğuzhan Özyakup), N´Sakala), Welinton, Vida.

Karşılaşmada golleri 7. ve 23 dakikada Boupendza (Atakaş Hatayspor), 6 dakikada Aboubakar ve 41. dakikada Larin (Beşiktaş) kaydetti. Bu sonuçla, Süper Lig takımları Atakaş Hatayspor ile Beşiktaş´la 2-2 berabere kaldı ve sahadan birer puanla ayrıldı. Maçta, Aabid, Boupendza, Billong, Pablo Santos (Atakaş Hatayspor) ile Welinton (Beşiktaş) sarı kart gördü.

Karşılaşmanın 6. dakikasında Beşiktaş, Vincent Aboubakar´ın golü ile öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan Rachid Ghezzal´ın gönderdiği opla buluşan Aboubakar, topu ağlarla buluşturdu: 0-1.

Maçın 7. dakikasında atak geliştiren Hatayspor, Boupendza´nın golü ile eşitliği yakaladı. Bu dakikada sağ kanattan Popov´un kullandığı taç atışındla topla buluşan Akintola, pasını ceza sahasındaki Boupendza´yıe verd. Kale önünde topla buluşan Boupendza, topu ağlara gönderdi: 1-1.

Karşılaşmanın 23. dakikasında sol kanattan gelişen Hatayspor atağında Mesut Çaytemel´in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Boupendza, çalışmadığı rakiplerini geçti ve topu filelere gönderdi: 2-1.

Maçın 41. dakikasında Beşiktaş´ın Ghezzal ile sağ kanattan kullandığı kornerde Larin, Akın Alkan´ın boşa çıkmasından da yararlanarak kafa vuruşuyla topu n ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu eşitledi: 2-2. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur da izledi.


Anahtar Kelimeler: Hatay Beşiktaş durdurdu

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04