Hatay birincileri Arsuz ve Dörtyol´dan

Okul Sporları Yıldız Kız-Erkek Voleybol Şampiyonası

GÜNCEL 16.01.2020 10:37:28 0
Hatay birincileri Arsuz ve Dörtyol´dan

İskenderun/SES

İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 2019-2020 eğitim yılı Okul Sporları Yıldız Kız-Erkek Voleybol takımları Hatay İl Birinciliği maçları tamamlandı.
İskenderun Kapalı Spor Salonunda oynanan final maçları erkekler turnuvasında Arsuz Gökmeydan Ortaokulu birinci olurken, kız takımının birincisi ise Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu oldu.
Arsuz Çetillik Ortaokulu ile karşılaşan Arsuz Gökmeydan Ortaokulu rakibini yenerek şampiyonluk kupasını aldı. Gökmeydan Ortaokulu takımına kupasını veren Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, öğrenci sporcuları kutladı ve başarı diledi.
Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol turnuvasında finalde mücadele eden Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu, Arsuz Tatarlı Ortaokulu takımını yendi ve birinci oldu. Okul Sporları Yıldız Kızlar Şampiyonu Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu, ikinci olan Arsuz Tatarlı Ortaokulu ile Yıldız Erkekler Şampiyonu Arsuz Gökmeydan Ortaokulu ve ikinci olan Arsuz Çetillik Ortaokulu, Hatay´ı, Türkiye grup müsabakalarında temsil edecek.
dereceye giren sporcuların ödül törenine katılan ve madalyalarını veren İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Dörtyol ilçe Milli Eğitim Müdürü Ragıp Güneş ile Gençlik ve Spor İskenderun İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, takımların sporcularını kutladı, Hatay´ı Türkiye Şampiyonası gruplarında temsil edecek takımlara başarı dileğinde bulundu.

Üçüncülük maçları da oynandı
Okul Sporları Liselerarası Voleybol Hatay final müsabakalarında 3. ve 4.lük maçları da İskenderun Kapalı Spor Salonunda oynandı. Turnuva maçlarında erkeklerde 3. ve 4.´lük maçı Erzin Bahri Çelen Anadolu Lisesi ile Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oldu ve Erzin takımı 3üçüncülüğü elde etti. Kızlarda ise İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi da rakibi İskenderun Tosçelik Fen Lisesi´ni yendi ve üçüncü oldu.

Menekşe, güreşin il birincisi
Öte yandan Hatay Okul Sporları Yıldızlar İl Birinciliği Güreş Şampiyonasında Menekşe Ekinci de Hatay il birincisi olarak, Türkiye bölge grup müsabakaları yarışmasında Hatay´ı temsil etmeye hakkı kazandı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57