Hatay da İstanbul seçimine kilitlendi

Hatay´daki yerel yönetim birimlerinde de İstanbul seçimleri belirleyici oldu, belediye başkanları seçim dolayısıyla İstanbul´daki çalışmalara katkı verince, başkanlık görevleri vekillere bırakıldı.

SİYASET 22.06.2019 09:37:21 0
Hatay da İstanbul seçimine kilitlendi

23 Haziran seçim görevlendirmelerinden dolayı belediye başkanlarının yanı sıra Hatay milletvekilleri de İstanbul´daki seçim çalışmalarına katıldı. 

Güven Kağıthane´de
Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Arsuzlular Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği´ni yerinde ziyaret ettiklerini bildirdi. Arsuz belediye Başkan aday adaylarından Av. Hakan Mazman, Güven´in eşi ve oğlunun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Asaf Güven, Dernek Başkanı Necmi Yaşar, Başkan Yardımcısı Sinan Karatekin ve dernek üyeleri Oktay Yakut, Mehmet Yakut, Hüseyin Yakut, İsa Dönmez eşliğinde Ekrem İmamoğlu´na destek istemek için tekstil emekçileri ile bir araya geldiklerini bildirdi. Güven, sosyal medya hesabından da şunları paylaştı: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında; eşim ve çocuklarımla birlikte Parti Meclisi Üyemiz Bülent Tezcan, İzmir 2. Bölge Milletvekilimiz Bedri Serter, Türkiye´nin çeşitli bölgelerinden İl Başkanları, Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ ve Arsuzlular Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Necmi Yaşar ve dernek üyeleri ile CHP Kağıthane İlçe Başkanlığı´nda bir araya gelerek Adayımız Sn. Ekrem İmamoğlu´na destek çalışmalarına başladık.”

Özel de ‘hemşehri´ ziyaretinde
Hatay Milletvekili AKP´li Abdulkadir Özel de 23 Haziran seçimine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Özel, Samandağlı seçmenlerle biraraya geldi. Özel, partilerinin adayı Binali Yıldırım´a destek istediklerini belirterek, “Cumhur İttifakı olarak İstanbul´da Samandağlı hemşerilerimiz ile bir araya geldik. 23 Haziran´da, Binali Başkanımıza desteklerini talep ettik. Bizleri samimiyetle karşılayan, muhabbet ile uğurlayan kıymetli hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

AKP´den İstanbul değerlendirmesi
AKP İskenderun İlçe Teşkilatı, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde gerçektirdiği yönetim kurulu toplantısını İlçe Başkanı Abdulkerim Güven başkanlığında yaptı. ATP ilçe Başkanlığından toplantı sonrası yapılan değerlendirmede, “İlçe Başkanımız Av.Abdülkerim Güven Başkanlığında, 23 Haziran İstanbul seçimi öncesi Yönetim Kurulu ile son toplantı yapıldı.
İlçe Başkanımız Güven, 23 Haziran´da zaferin adayımız Binali Yıldırım´ın olacağına inandığını söyledi. Son ana kadar çalışmaya ve destek vermeye devam edeceğimizi açıklayan İlçe Başkanımız, dualarımıza da eksik etmeyelim diyerek, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diledi” denildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,21% -0,18
  • EURO

    34,70% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2398,24% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00