“Hatay hakkettiği desteği almalı”

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Serkan Topal, Birol Ertem de Hatay Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği 'Hatay Hakkını İstiyor' imza kampanyasına imza desteği verdi, Hataylıları desteğe davet etti.

5.08.2017 07:51:57 0
“Hatay hakkettiği desteği almalı”

 

Milletvekili Mevlüt Dudu, kampanyaya Antakya´dan destek verdi. Antakya İlçe Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve Defne Belediye Başkan Yardımcısı Derya Altunay ile birlikte imza kampanya metnini imzalayan Milletvekili Dudu, “Hatay, yatırım ve teşvik programlarından hak ettiği payı almalıdır” dedi.
Farklı kültür ve dinlerin 1000 yıldır barış ve kardeşlik içinde yaşadığı Hatay´ın yatırım ve teşviklerden hak ettiği payı almasını istediklerini kaydeden Milletvekili Dudu, kampanya metnini imzaladıktan sonra, “Hatay´ın geleceği ve istihdamının gelişmesi için 4´üncü teşvik bölgesinden 5´inci teşvik bölgesine geçmesini istiyoruz. Hatay gibi farklı dillerin, dillerin, kültürlerin birlikte mutlu ve huzurla yaşadığı bir şehir daha fazla bir teşviği hakkediyor. Bu kampanya sadece Hatay içindir ve Hatay halkının mutluluğu içindir, ekonomik refahı, istihdam içindir” değerlendirmesi yaptı.
Bir imzanın çok şey değiştirebileceğine dikkat çeken Dudu, bireylerin kendileri, gelecekleri ve Hatay için destek istediklerini belirtti.

Topal: İmzayla sesin duyulsun
Hatay Milletvekili Serkan topal da imza desteği verdiği kampanya için destek çağrısı yaptı. İmza standında yaptığı çağrıda Topal Hataylılar´a seslenerek, “Bir imza ile çok şeyi değiştirebilirsin. Geleceğin için, çocukların için, kentin için, mahallen için, Hatay halkı için, Hatay için gel sende bir imza ver. Gel bir imza ver ki sesin duyulsun. İmza ver ki Hatay büyüsün. İmza ver ki Hatay yatırım teşviklerinden hakkını alsın. Gel sende bir imza ver. Destek için bir imza da siz atın” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19