Hatay milletvekilleri de nöbette

AKP´nin İstanbul´da sandık sonuçlarına itiraz etmesi ve seçimi kendilerinin kazandıkları yönündeki açıklamalarına karşı CHP milletvekilleri, parti yöneticileri ve hukukçular il ve ilçe seçim kurulları önündeki nöbete Hatay milletve

SİYASET 5.04.2019 10:57:15 0
Hatay milletvekilleri de nöbette

 

İskenderun/SES
 Milletvekili Suzan Şahin, AKP´nin itirazlarının ardında ‘AKP elinden geldiği kadar olayı zamana yayarak tabanına yenilgisini kabullendirme ve seçmeninde yaşanan travmanın en az hasarla atlatılmasının´ hedeflendiğini belirtti. Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ile İsmet Tokdemir Bayrampaşa´da, Av. Suzan Şahin Esenyurt´ta, Serkan Topal Beykoz´daki nöbete destek veriyor.
Bayrampaşa´da nöbet desteği veren Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “İstanbul´da demokrasi nöbetindeyiz. Bayrampaşa´da oylarımıza sahip çıkıyoruz. Her bir oyu koruyacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu´da, İstanbul´un ve İstanbulların hakkını koruyacak” değerlendirmesini yaptı.
Hatay milletvekillerinden İsmet Tokdemir de şunları kaydetti: “Oylarımıza sahip çıkmak üzere İstanbul Bayrampaşa´da nöbetteyiz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu haklı davasında galip gelecektir. Hak yemediğimiz gibi hakkımızı da yedirtmeyiz. Milletimizden aldığımız vekalet görevini layığıyla yerine getirmek bizim en kutsal vazifemizdir. Millet iradesinin tecelli etmesi ve hakkı haklıya teslim etmek için İstanbul´da demokrasi nöbetimize devam ediyoruz.”
Milletvekili Suzan Şahin de İstanbul Esenyurt´ta ‘demokrasi nöbeti´nde olduklarını belirterek şunları paylaştı: “CHP vekilleri olarak İstanbul Seçim Koordinasyon merkezlerinde görev başındayız. Oylarımıza ve halkın iradesine sahip çıkıyoruz.
Bizler de Esenyurt´ta demokrasi nöbetindeyiz. Geçersiz oyların sayıldığı toplam 1631 sandıkta, saat 06.00 itibariyle 560 sandık bitmiş olup Akp lehine 125, CHP lehine 71 oy geçerli olarak belirlenmiş bulunuyor. AKP elinden geldiği kadar olayı zamana yayarak tabanına yenilgisini kabullendirme ve seçmeninde yaşanan travmanın en az hasarla atlatılmasını hedefliyor. Ne yaparlarsa yapsınlar beyhude, bu fark kapanmaz.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57