´Hatay Store´ açıldı

Hatayspor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor takımlarının lisanslı taraftar ürünlerinin satılacağı Hatay Store mağazası, düzenlenen törenle açıldı.

SPOR 3.07.2018 10:05:24 0
´Hatay Store´ açıldı

Antakya/SES

 Antakya Primemall AVM´deki açılış törenine 24 Haziran seçimlerinde CHP´den Hatay milletvekilleri seçilen Serkan Topal ve Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, iki kulübün başkanlığını yapan Mehmet Maden, Hatayspor yönetici ve futbolcuları, Hatay Büyükşehir Belediyesporlu basketbolcular ve taraftar grupları katıldı.
Hatay´ın iki kulübün ürünlerinin satılacağı Hatay Store mağazasının açılışında konşan Savaş, “Taraftarımızın uzun zamandır mağazamızın açılmasını bekliyordu. Kentimizin iki başarılı kulübünün ürünlerinin yer aldığı bu mağaza hepimize hayırlı olsun. Hem Hatayspor´un hem de Hatay Büyükşehir Belediyespor´un sportif, kurumsal ve ekonomik olarak üst seviyelere çıkması için bu tür girişimlere ihtiyacı var. Taraftarlarımız takımlarının lisanslı ürünlerini almalarını ve kulüplerine destek olmalarını bekliyoruz. Onların maddi ve manevi katkılarıyla istenilen başarıyı elde etmemiz daha kolay olacak” dedi. Hatayspor´un transferleri ile ilgili değerlendinrmede de bulunan Savaş, şunları söyledi: “Mevcut kadroya gereken takviyeleri yapıyoruz. İlgilendiğimiz ve görüştüğümüz oyuncular var. Takıma katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularla bir kadro kurup hedeflerimize yürüyeceğiz. Taraftarlar passolig ve kombine için ellerini çabuk tutsun. Yeni sezonda hedeflerimize emin adımlarla ve yine birlikte yürüyeceğiz.”
Hatayspor ile Hatay Büyükşehir Belediyespor başkanı Maden ise Hatay Store ve kulüplerin son durumu hakkında bilgi verdi. Mağazanın açılması takımların kurumsal kimliklerinin yavaş yavaş tamamlandığını ifade eden Maden, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamız ilkleri bünyesinde barındırıyor. Takımların ekonomik olarak güçlenmesi ve koyduğu hedeflere yürüyebilmesi için bu tip organizasyonlar artık şart. İnşallah şehrimizin birçok noktasında mağazalarımızın sayısını hep birlikte arttıracağız” dedi.
Açılışta konuşan Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ve çalışmalara antrenmanlarla başladıklarını ifade etti. Palut, 'Sezonu tesislerimizde yaptığımız çalışmalarla açtık. Yeni transferimiz Yusuf´un takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Erzurum kampı eksiklerimizi görmemiz açısından çok önemli. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarla beraber gücümüze güç katacağız' dedi. Hatayspor sportif direktörü Gökhan Zan 'Hem kent sporunun hem de Hatayspor´un büyümesi için çok çalışıyoruz' değerlendirmesini yaptı.
Hatayspor´un yeni transferi Yusuf Abdioğlu ise şunları söyledi: 'Hatayspor hedefleri olan bir kulüp. Ben de bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarım sayesinde uyum sorunu yaşamadım. İnşallah Hatayspor´u Süper Lig´e birlikte taşıyacağız.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00