"Hatay, 10 yıllık karanlık döneminden aydınlığa çıkmaya yakın"

.

SİYASET 30.03.2024 16:57:00 0

"Hatay, 10 yıllık karanlık döneminden aydınlığa çıkmaya yakın"

İskenderun/SES

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Reyhanlı’da düzenlenen toplantıda "Önce ben değil, önce Hatay diyenleri bu çatının altına bekliyoruz” dedi. 

Hatay’ın Kurtuluş Savaşı’ndaki ruhla Kuvayı Milliye ruhuyla yeniden özgürlüğüne kavuşacağını ifade eden Öntürk, “Hatay, 10 yıllık karanlık dönemin ardından ilk kez aydınlığa çıkmaya çok yakın. Hizmetlerle, yatırımlarla, devletimizin tam desteğiyle ayağa kaldıracağımız Hatay’da pay sahibi olmak isteyenleri Cumhur İttifakının çatısının altına bekliyorum. Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır diyenler, Hatay için bedenini taşın altına koyanların kazanacağı seçime 2 gün kaldı" dedi.

Öntürk, Hassa’da düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada da yörenin en büyük sorununun istihdam olduğunu belirtti. Öntürk,“Hassa’ya milletvekilliğimiz döneminde Hassa Tünelini açacağız dedik. O bayrağı milletvekillerimiz benden devraldı ve şu an büyük bir adım atıldı. İnşallah bizim yönetimimizde Hassa’da istihdam sorununu bitireceğiz. Hassa 10 yıldır HBB hizmetlerine muhtaç hale getirildi. 1 Nisan’dan itibaren Hassa’ya hizmetleri getireceğiz. Sizden tek isteğimiz evladınıza sahip çıkmanız. Biz sizi hiç yalnız bırakmadık, siz de bizleri sandıkları patlatarak destek olun. İnşallah Cumhur İttifakı’nın birliktelik ruhu ile ilçemiz istihdama, eğitime, sosyal tesislere, her türlü yatırıma kavuşarak kısa sürede kalkınacak" diye konuştu.

Hassa toplantısına Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AKP Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakının Hassa Belediye Başkan Adayı Selahattin Çolak da katıldı.

 


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00