Hatay´a üçüncülük kupasıyla döndü

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbol Ligi Türkiye Finallerinde The Anılife Otel Arsuz Belediyesi Plaj Futbol Takımı, üçüncülük kupasını Arsuz´a taşıdı.

SPOR 7.11.2018 10:30:33 0
Hatay´a üçüncülük kupasıyla döndü

İskenderun/SES

Arsuz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Plaj Futbol Takımı Yöneticisi Hüseyin Yangın, “Şampiyon olamasak da bir çok kazanım elde ettik. Gururluyuz” dedi.
Türkiye Şampiyonası´na Hatay temsilcisi Arsuz Belediyesi Plaj Futbol Takımı, The Anılife Otel Ana Sponsorluğunda Beyaz Rusya Plaj Futbolu Milli Takımından İgor Brishtel, Azerbaycan Plaj Futbolu Milli Takımından Sahib Mammadov, İspanya Plaj Futbolu Milli Takımından Pablo Perez Glez gibi dünyaca ünlü plaj futbolu oyuncularını kadrosuna katarak Türkiye Şampiyonası´na katıldı.
“Biz bu yola Arsuz Belediye Başkanımız Sn. Nazım Culha´nın kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilçemizin yerelde, ulusalda ve uluslararası arenada tanıtımının sağlanması idealleri üzerine çıktık” diyen Yangın, önemli kazanımlara imza attıklarını belirtti. Yangın, şu değerlendirmeyi yaptı: “Arsuz´umuzun adını Brezilya, Litvanya, Rusya, Azerbaycan ve İspanya gibi ülkelerde duyurduk. Alanya Plaj Futbol Takımı karşındaki üstün futbolumuza rağmen hakem, rakip oyuncunun el ile attığı golü verdi. Video kayıtlarıyla itiraz etsek dahi sonuçsuz kaldık ve turnuvaya gölge düşürmemek adına şampiyonaya FairPlay çerçevesinde devam ettik. Şampiyon olamasak dahi gol krallığı ödülü, gelecek vadeden oyuncu ödülü, üçüncülük kupası, birkaç oyuncumuzun milli takıma davet edilmesi, oyuncumuz Pablo Perez Glez´in takımımızın bir sonraki turnuvaya hazırlığı için İspanya´daki spor kampına davet etmesi ve en önemlisi ilçemizin tanıtımı gibi bir çok kazanım elde ettik. Gururluyuz.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22