Hatay´da Suriye toplantısı

'Suriye Güvenlik' toplantısı dün Antakya´da yapıldı. Hatay Valisi Rahmi Doğan´ın başkanlığında yapılan yapılan güvenlik toplantısına Suriye sınırındaki Kilis ve Gaziantep valileri ile asker ve polis yetkilileri de katıldı.

GÜNCEL 4.01.2019 13:08:47 0
Hatay´da Suriye toplantısı

İskenderun/SES

'Suriye Güvenlik' toplantısı, Hatay´da yapıldı. Antakya´da dün yapılan toplantıya, Hatay, Kilis ve Gaziantep valileri, 'Fırat Kalkanı Operasyon' ve 'Zeytin Dalı Harekâtı' bölgelerinden sorumlu vali yardımcıları, sınır ilçelerinin kaymakamları ile il jandarma komutanları, il emniyet müdürleri ve diğer ilgililer katıldı.
Antakya´daki Ottoman Palace Otel´de düzenlenen 'Suriye Güvenlik' toplantısı, Hatay Valisi Rahmi Doğan´ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Sınırdaki üç vali toplantıda buluştu
Hatay Valiliği, dün öğleye doğru bir saatte düzenlenen toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: 'Hatay Valisi Rahmi Doğan, Gaziantep Valisi Davut Gül, Kilis Valisi Recep Soytürk, Fırat Kalkanı ve Zeytindalı Harekât Bölgelerinden sorumlu vali yardımcıları, il jandarma komutanları ve il emniyet müdürleri ve ilgili kaymakamların katılımı ile gerçekleştirildi.'

Operasyon için ´valiler görevli´
Açıklamaya göre, toplantıda değerlendirmede bulunan vali Doğan, şunları söyledi: 'Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Suriye´nin kuzeyinde başlattığı bir operasyon var. Bu operasyon çerçevesinde Gaziantep, Kilis ve Hatay valiliklerimiz görevlendirilmiştir. Bu bölgelerde valiliklerimizin yapmış olduğu iş ve işlemlerin süreçleri ile ilgili istişare yapmak üzere bir aradayız.'
Açıklamada, 'Suriye Güvenlik' toplantısının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nın başkanlığında Kasım ayında Gaziantep´te, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce başkanlığında ise Şanlıurfa´da yapıldığı da anımsatıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00