Hatay'da amatör maçları sürüyor

Hatay'da amatör spor karşılaşmaları, farklı ilçelerde ve sahalarda yapılan karşılaşmalarla sürüyor.

SPOR 7.12.2022 15:14:00 0
Hatay

İskenderun/SES
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden ve lider bulunan Dörtyol 2022 FK, İskenderun Sakarya Spor'u 4-1 mağlup etti. karşılaşmada Dörtyol 2022 FK'nin gollerini Emre Erkin, Sezgin Yelmer, Doğan Ertaş ve Yunus Mazı attı.
Bu sonuçla Dörtyol 2022 FK ligdeki puanını 18'e yükseltti ve grup liderliğini sürdürdü.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İnce Spor da Altınkaya Spor'u 10-1'lik skorla yendi. 
Defne Atatürk Tesislerinde oynanan karşılaşmada nce Spor'un gollerini Serkan Boz (3), Halil İbrahim Oktay (3), Yusuf Sürmeli, Celal Küpeli, İbrahim Doğancı ile M. Fatih Yavuz attı. Ligde oynadığı 6 karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrılan İnce Spor, puanını 18'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Karaağaç Efsane Spor da Dörtyol Esnaf Spor'u 6-2 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Tesislerinde oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Mustafa Hafız, Eyüp Saydam ve Perihan Gençoğlu yönetti. Karşılaşmada Efsane Spor'un gollerini Emre Adıbelli (2), Mustafa Arslan, Ömer Faruk Ateş, Yusuf Eriş ile Mahmut Yaman atarken, Esnaf Spor'un gollerini de Emirhan Demirci (2) kaydetti. Bu sonuçla Karaağaç Efsane Spor ligdeki puanını 9'a çıkartdı ve gol averajıyla grup üçüncüsü oldu.
Aynı grupta oynanan diğer karşılaşmalarda da Üzümdalı Gençlik, Kaan Temizlik Antakya Gençlik 3-2 yenerken, Arsuz Uluçınar ile Arsuz İlk Adım Spor da 0-0 berebere kaldı. Arsuz Uluçınar Gençlik ligde 9 puanı bulunurken, İlkadım Spor'un puanı ise 8.

Amatör Gençler Ligi
Hatay Amatör Gençler U-16 Liginde ise Karaağaç Efsane Spor, Kırıkhan Spor takımını 2-1'lik skorla yendi. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Efsane Spor'un gollerini Kadir Talha Özaltan ile Berkan Öksüz attı. Bu sonuçla Efsane Spor ligdeki puanını 15'e çıkardı.
Aynı ligin E Grubunda oynanan karşılaşmada ise İskenderun Spor U-16 takımı Körfezgücü Spor'u 5-0 yendi. Arsuz Belediyesi Karaağaç Tesislerinde oynanan karşılaşmada İskenderun Spor takımının gollerini Çağlar Atar (2), Emirhan İnan, Berk Yurtdaş ile İnanç Vural attı. Bu sonuçla İskenderun Spor ligdeki puanının 24'e yükseltti.


 


Anahtar Kelimeler: Hatay' amatör maçları sürüyor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19