Hatay´dan Ankara çıkartması

Antakya Uzun Çarşı´nın yenilenmesi ve restorasyonu, Antakya OSB ve Mobilyacılar İhtisas Sanayi Bölgesi´ni de içine alan bölgede yeni dönem projeler ve bölgeye daha fazla kaynak aktarılması konularının da takibi için işçevrelerinin yan?

GÜNCEL 12.07.2019 11:44:56 0
Hatay´dan Ankara çıkartması

İskenderun/SES

Antakya OSB yönetim kurulu ile Mobilyacılar İhtisas Sanayi Bölgesi yöneticileri, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez´i ziyaret etti. Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman´ın da eşlik ettiği ziyarette yeni dönem projeleri ve bölgeye daha fazla kaynak aktarılması konularının ele alındığı ifade edildi. Heyet, AKP Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel´i de ziyaret etti, Antakya OSB´de yapılacak olan projelere sunulabilecek katkılar değerlendirildi.

Uzun Çarşı´nın restorasyon ve yenilenmesi ise milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik´in AKP İl Başkanı Mehmet Yeloğlu , Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy´u ziyaretinde ele alındı. Hatay turizminin gelişmesi ekseninde gerçekleştirilen görüşme ile ilgili heyetin paylaşımında, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy´u ziyaret ederek, şehrimize hizmetler konusunda istişarede bulunduk” değerlendirmesi yapıldı.

Diğer bir ziyaret ise Payas Belediye Başkanı Bekir Altan´ın Ankara´daki çalışma programı oluşturdu. Altan, Hatay milletvekilleriyle birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop´u da ziyaret etti.

Hassa için görüştüler
Öte yandan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve AKP Hassa İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik´le biraraya geldi. Milletvekili Yayman, ziyarete ilişkin paylaşımında, “Hassa´mıza yapılacak spor yatırımları için imzaları attık. Aziz Hemşehrilerimize Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22