Hatay´ı Arsuzlu takımlar temsil edecek

Arsuz Nardüzü Ortaokulu ve Gökmeydan Ortaokulu, Hatay Okullararası Hentbol Müsabakaları Hatay İl şampiyonluğunu hem kızlar, hem de erkeklerde kazanarak bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

13.01.2017 08:43:59 0
Hatay´ı Arsuzlu takımlar temsil edecek

Orhan Yıldız/İskenderun

Arsuz´un her alanda olduğu gibi sportif alanda elde edilen başarılarla yükselişte olduğunu belirten Belediye Başkanı Nazım Culha, sporun gelişimine katkı sağlayan her türlü girişimi destekleyeceklerini söyledi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçede farklı spor branşlarında üstün başarı yakalayan öğrencileri yayımladığı mesajla kutladı. Hatay Okullararası Hentbol Müsabakaları Hatay İl şampiyonluğunu hem kızlar, hem de erkeklerde kazanarak bölge şampiyonasına gitmeye hak kazanan Nardüzü Ortaokulu ve Gökmeydan Ortaokulu öğrencileri ile Hatay Süper Amatör Lig U-15 C Grubunda şampiyonluğunu ilan eden Karaağaçspor´lu sporcuları tebrik eden Başkan Culha, tüm spor branşlarında ilçenin adını en iyi şekilde duyuran  sporcuların başarılarıyla övündüğünü  ve onlarla gurur duyduğunu söyledi.

Şampiyonluğu hiçbir rakibe kaptırmayan sporcuların katılacakları tüm müsabakalarda Arsuz´u en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inandığını ifade eden Başkan Culha, ilçenin her alanda olduğu gibi sportif alanda elde edilen yükselişiyle dikkat çektiğini vurguladı.

Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece erişilemeyecek başarı olmadığına dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Hentbolda şampiyonluk ipini göğüsleyen Nardüzü Ortaokulu ve Gökmeydan Ortaokulu öğrencileri başta olmak üzere öğretmenleri ve velileri ile bu yıl da bizleri şaşırtmayan Karaağaçspor Futbol Okulu sporcuları ve yönetim kuruluna teşekkür eder, sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederim. Sporun gelişimine katkı sağlayan her türlü girişimi desteklediğimizi ifade ederken, şampiyonluklarımız tüm branşlarda daim olsun diyorum” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57