“Hatay´ın kültür iklimi dünyaya hakim olsun”

Hatay Valisi Erdal Ata, farklı inanç ve kültürden olsa da asırlar boyu sevinç ve kederleri paylaşarak birbirini kardeş gibi kucaklaşan Hataylıların, huzur dolu bayram günlerini de aynı heyecanla karşıladığını belirtti.

24.06.2017 09:19:41 0
“Hatay´ın kültür iklimi dünyaya hakim olsun”

 Hataylıların karşılıklı sevgi, hoşgörü ve huzur ortamının yaşatılması gayretine dikkat çeken Vali Ata, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, İnanç, kültür, dünya görüşü farkına bakmaksızın tüm bayramların karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde, aynı coşku ile kutlandığı ilimizdeki bu güzel iklimin, tüm dünyaya hâkim olmasını diliyorum” dedi.

Bayramların kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı müstesna zamanlar olarak tanımlayan Vali Ata, mesajında şunları ifade etti: Ramazan ayını uğurlarken Ramazan Bayramı´na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Milli gelenek ve örflerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı müstesna zamanlardır. Yüce milletimizin ruh kökünde var olan bütün güzel meziyetlerin genç nesillere yaşatılarak öğretildiği anlamlı günlerdir. Büyük bir coşku ile idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı´nın neşesini, akrabalarımız, komşularımız ve çevremizle paylaşarak, bütün milletimiz için gerçek bir sevinç ve mutluluk vesilesi kılalım. Farklı inanç ve kültürden olsa da asırlar boyu sevinç ve kederleri paylaşarak birbirini kardeş gibi kucaklaşan ilimiz halkı, huzur dolu bayram günlerini de aynı heyecanla karşılamaktadır. İnanç, kültür, dünya görüşü farkına bakmaksızın tüm bayramların karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde, aynı coşku ile kutlandığı ilimizdeki bu güzel iklimin, tüm dünyaya hâkim olmasını diliyorum.


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00