Hataylı atlet Emine, madalya istiyor

Azerbaycan´ın Başkenti Bakü´de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunlarına katılan Hataylı milli atlet Emine Hatun Tuna, madalyayı hedefledi.

17.05.2017 13:35:12 0
Hataylı atlet Emine, madalya istiyor

 12 Mayıs´ta başlayan ve 22 Mayıs´ta sona erecek 4. İslami Dayanışma Oyunlarında 800 metre ve 1500 metrede yarışacak olan Hataylı Emine Hatun Tuna, Bakü´den madalyayla dönmek istediğini belirtildi. 22 yaşındaki Avrupa Kros Şampiyonu da olan Emine Hatun Tuna´nın antrenörleri Abdulmecid Ölçer ve Senem Ölçer,t Tuna´nın ülkeye madalya kazandıracağına inandıklarını belirtti. Antrenörler, “Milli sporcumuzun Azerbaycan´da da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. İnşallah Azerbaycan´da da şanlı bayrağımız göndere çekilecek sporcumuz Eminde Hatun Tuna ile diğer arkadaşları derece elde ederek Türkiye´ye madalya veya madalyalarla döneceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Oyunlarda 45 Türk sporcu yarışıyor
Türkiye Atletizm Milli Takımının 4. İslami Dayanışma Oyunlarına 45 sporcu ile katıldığı ve bunları da şu isimlerden oluştuğu açıklandı:
Kadınlar: Nimet Karakuş, Berivan Şakır, Buse Arıkazan, Büşra Nur Koku, Cemre Bitgin, Demet Parlak, Eda Tuğsuz, Elçin Kaya, Elif Yıldırım Gören, Emel Dereli, Emine Hatun Tuna, Esma Aydemir, Karin Melis Mey, Kıvılcım Kaya Salman, Meryem Akdağ, Büşra Yıldırım, Mizgin Ay, Nevin Yanıt Baltacı, Özlem Kaya, Pınar Aday, Sibel Çınar, Tuğba Güvenç, Tuğçe Şahutoğlu ve Yasemin Can.
Erkekler: Ali Kaya, Alper Kulaksız, Aras Kaya, Aşkın Karaca, Batuhan Altıntaş, Emin Öncel, Emre Zafer Barnes, Eşref Apak, Alperen Acet, İzzet Safer, Kaan Kigen Özbilen, Enis Ünsal, Özkan Baltacı, Mustafa Güneş, Osman Can Özdeveci, Ramazan Özdemir, Ramil Guliyev, Ümit Sungur, Yasmani Copello Escobar, Yiğitcan Hekimoğlu ile Yavuz Can.

 


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29