Hataylı Ömer´den altın madalya

11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finali

SPOR 12.12.2019 11:12:03 0
Hataylı Ömer´den altın madalya

Antakya/SES

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Ankara´da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalinde yarışan Hataylı yüzme sporcusu Ömer Şaydak, şampiyon oldu ve altın madalya kazandı. Yarışmaya, 212 kulüpten 1.256 sporcunun katıldığı açıklandı.
Birinci etap yarı finali Kayseri´de, ikinci etap yarı finalinin de Mersin´de yapıldığı müsabakalarda barajları geçerek Ankara´da yapılan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalinde yarışan Hataylı Şaydak, rakiplerini geçti ve altın madalya kazandı. Ankara Keçiören Belediyesinin Kapalı Yüzme Havuzundaki yarışmada, aralarında Fenerbahçe, Galatasaray ile ENKA kulüplerinden sporcuların da bulunduğu rakipleriyle yarışan Ömer Şaydak, attığı kulaçlarla şampiyon oldu.
Yarışlarda Ömer´e verilen desteğe teşekkür eden ve sporcuyu kutlayan Antakya Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü Başkanı Cüneyt Eroğlu, 'Hatay´ı en güzel şekilde temsil eden sporcumuzla gurur duyduk. Başarılı sporcuların yok olup gitmesine izin vermeyeceğiz. Ömer´e sahip çıkmaya devam edeceğiz ve inşallah yıllar sonra yüzme milli takımına Hatay´dan bir sporcu kazandıracağız' açıklamasında bulundu. Başarılı yüzücü Şaydak´ı kutlayan Yayladağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, 'Kentin adını geniş kitlelere duyuran sporculara sahip çıkmak hepimizin görevi. Biz elimizden geldiği kadar destek olduk ve buna devam edeceğiz. Kısıtlı imkanlara rağmen başarı elde eden Ömer´e teşekkür ediyoruz. Bizi gururlandırdı. Onu asla yalnız bırakmayacağız. Temennimiz Hatay´daki belediyeler ve iş adamlarının da başarılı sporculara sahip çıkması' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57