Hataylı şehit sonsuzluğa uğurlandı

Diyarbakır´ın Dicle ilçesinde izırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Hataylı Özel Harekat Polisi Ali Uçar (23), memleketi Antakya´da düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı.

GÜNCEL 27.08.2019 11:20:30 0
Hataylı şehit sonsuzluğa uğurlandı

Antakya/SES

Şehit Uçar´ıncenazesi önceki gün Antakya Mezarlık Kompleksinde öğle namazını müteakip Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Şehit polis Uçar´ın cenaze törene ailesi ve yakınları, meslektaşları ile İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Serkan Topal, Suzan Şahin, Lütfi Kaşıkçı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Hatay 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Ümit Durmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, kaymakamlar ve belediye başkanları ile siyasi parti ve zivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.
Bekâr olan şehit polis Uçar´ın tabutunun sarıldığı Türk Bayrağını, İçişleri Bakan Yardımcısı İnce ve vali Doğan tarafından şehidin babası Abdulsemet Uçar´a teslim ederek, sabır diledi.

Şehit ailesine taziye ziyareti
Hataylı Özel Harekat Polisi Ali Uçar´ın cenaze törenine katılmak üzere Antakya´ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, Emniyet Genel Müdürü Aktaş ile Hatay Valisi Doğan, Şırnak´ın Silopi ilçesinde 21 Ağustos 2019 Çarşamba günü şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Uçar´ın Antakya´nın Akevler Mahallesinde oturan ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Şehit ailesiyle bir araya gelerek acılarını paylaşan İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve vali Doğan, şehide Allah´tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Taziye ziyaretinde Hatay Milletvekilleri Türkoğlu, Özel, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Cavlak, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kılınç, Hatay 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Durmaz, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Ertekin, İl Emniyet Müdürü Karabörk de katıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00