Hataylı sporculardan 7 derece

Türkiye Büyükler Şampiyonası ve U 23 Şampiyonası

SPOR 10.09.2020 09:26:16 0
Hataylı sporculardan 7 derece

Antakya/SES

Hatay Büyükşehir Belediyespor sporcuları, 7 ayrı derece kazandı. 4-5 Eylül´de İstanbul´da düzenlenen Türkiye Büyükler Şampiyonası ve U 23 Şampiyonasına katılan Hataylı atletler, 2 Türkiye şampiyonluğunun da arasında bulunduğu 7 derece elde etti. Şampiyonada Dekatlon Erkekler Çoklu Branş kategorisinde, birincilik, ikincilik ve üçüncülük HBB´li atletlerin oldu.
Şampiyonanın Dekatlon Erkekler Çoklu Branş kategorisinde Asım Güleryüz, birinciliği elde etti ve Türkiye şampiyonu olurken, aynı kategoride Yusuf Gülaç ise Türkiye 2.´si, Abdullah Fındık da Türkiye 3.´sü oldu. Heptatlon Kadınlar Çoklu Branş kategorisinde ise Buket İnci Türkiye 2.´si olurken, Deniz Marmara da Türkiye 3.´lüğünü elde etti. 10 bin metre yarışlarında erkekler kategorisinde de Halit Sancak Türkiye üçüncüsü olurken, 23 yaş altı kadınlar 10 bin metre yarışlarında Seçil Akpınar da Türkiye şampiyonu odu ve büyük başarıya imza attı.
HBB´den yapılan açıklamada, 'Hatay Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı başarılarının Hatay´ın en güzel şekilde temsil edilmesine vesile olduğunu ifade eden milli takım başantrenörü Abdulmecit Ölçer ve milli antrenör Senem Ölçer, Hatay´da spora ve sporculara verdiği desteklerden ötürü takım adına Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´a ve kulüp başkanı Zekiye Yiğitbaşı´na teşekkür ederek, başarı devamlılığı sözü verdi' ifadesine yer verildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00