Hatayspor 1. Lig eşiğinde

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor´un bugün Antakya Atatürk Stadında oynanacak Kastamonu Spor maçı öncesinde Hatay Spor Taraftarlar Derneği´nden taraftarlara destek çağrısı yapıldı.

4.05.2017 13:23:45 0
Hatayspor 1. Lig eşiğinde

 

Hatayspor Taraftarlar Derneği yönetimi, yaptığı çağrıda karşılaşmayı ´tarihi maç´ olarak adlandırarak tüm Hataylı sporseverleri maça davet etti. Çağrıda, 'Antakyalı, Defneli, İskenderunlu, Kırıkhanlı, Reyhanlılı, Samandağlı, Dörtyollu, Payaslı, Belenli, Erzinli, Altınözülü, Yayladağılı, Kumlulu, Arsuzlu, Hassalı hemşerilerimizi şeref konuğu olarak maça bekliyoruz' denildi.
Taraftar desteği için bugün saat 16.00´da başlayacak maça taraftarların 1-2 saat önce gelerek tribünde yerlerini almalarını da isteyen yönetimin çağrısında, TFF 1. lige çıkmak için karşılaşmanın tarihi bir fırsat olduğu vurgulandı.

'Rakip Real Madrid de olsa fark etmez'
Malatyaspor ve Göztepe´nin Hatayspor karşısında tutunamadığını ve elendiği hatırlatılan, Hatayspor´un başarısı sürdürecek güç ve inançta olduğu vurgulanan Taraftar Derneği çağrısında, 'İlimizin 2. Lig gururu Hatayspor´un son dönemde müthiş bir çıkışla Play-Off oynamaya hak kazanmasından ötürü başta Hatayspor onursal başkanı Lütfü Savaş almak üzere Serdar Güven başkanlığında ki Hatayspor yönetimini, teknik direktör İlhan Palut ve teknik ekibini, genel koordinatör Gökhan Zan´ı ve tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Yıllardır hak ettiğimiz TFF 1. Lige çıkmak için elimize gelen bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Biz taraftarlar olarak teknik heyetimize ve Hatayspor´un futbolcu kadrosuna inanıyoruz güveniyoruz. Bu kaliteli ve karakterli kadro, bizi hedefe taşıyacak güçtedir. Rakibimizin Kastamonuspor veya herhangi bir takım olması artık önemli değil. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu inanç Hatayspor camiasında vardır. Öyleyse rakip Kastamonuspor değil isterse Barcelona veya Real Madrid olsun bu saatten sonra fark etmez' denildi.


Anahtar Kelimeler: Hatayspor eşiğinde

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04