Hatayspor 3-0 mağlup

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, İstanbul deplasmanında Galatasaray´a 3-0 yenildi, Galatasaray ise yenilmezlik serisini 6 maça yükseltti.

SPOR 8.12.2020 16:54:16 0
Hatayspor 3-0 mağlup

İskenderun/SES

 Hakemler Erkan Özdamar, Kemal Yılmaz ve Abdullah Bora Özkara´nın yönettiği maçta, Galatasaray karşısına, Munir, Popov, Yusuf Abdioğlu, Santos, Burak Can Çamoğlu, Rayane (dk. 67 Ribeiro), Sackey, Traore (dk. 58 Gökhan Karadeniz), Selim Ilgaz (dk. 67 Boupendza), Akintole (dk. 85 Barbosa), Diouf kadrosuyla çıkan Atakaş Hatayspor, 32. dakikada Mbaye Diagne´nin attığı golle 1-0 mağlup duruma düştü.
İlk yarının1-0 önde tamamladığı maçın ikinci yarısında oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, 64. dakikasında Pablo Santos´un kendi kalesine attığı golle farkı 2´ye çıkardı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında da Kerem Aktürkoğlu´ndan gole ulaşan Galatasaray, Atakaş Hatayspor´u 3-0 üstün mağlup etti. Maçın ikinci yarısında oyuna giren Gökhan ise 80. dakikada iki sarı kart cezalısı olarak kırmızı kartla saha dışında kaldı. Maçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor onursal başkanı Lütfü Savaş da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tribünden izdedi.
Bu sonuçla 23 puana ulaşan Galatasaray, ligde son 6 maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik alırken, mağlubiyeti bulunmuyor. Ligde 3 maçı eksik olan 14. sıradaki Atakaş Hatayspor´un ise 12 puanı var.

Erzurum maçına hazırlandı
Hatayspor, bugün ertelenen lig maçını oynayacak. Atakaş Hatayspor, bugün Antakya´da konuk edeceği Erzurumspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde yaptığı antreman ve pas çalışması ve çift kale maç ile tamamladı. Hakem Sarper Barış Saka´nın yöneteceği karşılaşma, saat 19.30´da başlayacak. Atakaş Hatayspor´da Erzurumspor maçı öncesi Gökhan cezalı bulunurken, 3 oyuncunun korona testinin de pozitif çıkması üzerine 4 oyuncu sahada yer alamayacak. Mesut ve Soner´in de sakatlanması üzerine yer alamayacağı sanılıyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57