Hatayspor, 6. turda

Türkiye Kupası eleme maçlarında son 16´ya kaldı

SPOR 22.12.2018 10:14:20 0
Hatayspor, 6. turda

Stat: Antakya Atatürk

Hakemler: Atilla Karaoğlan **, Cemal Alpay **, Cem Özbay **.
Hatayspor: Ömer ***, Yasin ***, Sadi * (dk. 32 Yılmaz Özeren **), Soner **, Mehmet **, Karim (dk. 74 Hamza Gür *), Gökhan ** (dk. 46 Caner Hüseyin Bağ ***), Korkishko **, Maiga ***, Sinan Kurumuş ***, Özgür **.
Gençlerbirliği Spor: Emrullah *, Halil **, Berat *, Arnason *, Baruffi *, Canberk ** (dk. 71 Metehan Mert *), Mahmut **, Matei (dk. 75 Cengizhan Akgün *) Rahmetullah **, Da Silva *, Bekir * (dk. 46 Emre Gündoğdu *)
Gol: Dk. 37 Sinan Kurumuş, dk. 49 Caner Hüseyin Bağ (Hatayspor)
Sarı kart: Karim (Hatayspor), Bekir Yılmaz, Emre Gündoğdu, Arnason (Gençlerbirliği)

Akın Bodur
TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden Hatayspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Maçlarında rakibi Gençlerbirliği´ni 2-0´lık skorla yenerek, rakibini eledi bir üst tur olan 6. tura çıktı. Hatayspor, Ziraat Türkiye Kupası elemelerinde son 16 takım arasında yer aldı.
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunun ilk maçında Gençlerbirliği´ne 2-1´lik skorla yenilen Hatayspor, önceki gün sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği´ni 2-0 yendi ve gol avantajıyla tur atladı. Hatayspor´un gollerini 37. dakikada Sinan Kurumuş ve 49. dakikada Caner Hüseyin attı. Bu sonuçla, Hatayspor Teknik Direktör İlhan Palut ve futbolcular, Ziraat Türkiye Kupasında başarı elde etti.

Son 16 ´da hangi takımlar var?
Ziraat Türkiye Kupasında 5. Tur maçlarında rakiplerini yenerek, 6. tura yükselen ve son 16 takım arasında yer alan kulüpler şöyle: Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Akhisarspor, Trabzonspor, Hatayspor, Antalyaspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Alanyaspor, Boluspor, Yeni Malatyaspor, Ümraniyespor, Bodrumspor, Balıkesirspor ve, Göztepe.

6. tur maçı Başakşehir´le
Ziraat Türkiye Kupası 6. tura çıkan ve 16 takım arasında yer alan Hatayspor´un, Ziraat Türkiye Kupası elemelerinde yeni rakibi ve oynayacağı takım da belirlendi. Buna göre Hatayspor´un, Ziraat Türkiye Kupası 6. tur maçında Süper Lig takımı Medipol Başakşehir ile oynayacak. Diğer takımların oynayacağı maçlar ise şöyle belirlendi: Kayseri-Akhisarspor, Alanyaspor-Kasımpaşa, Antalyaspor-Göztepe, Bolu-Galatasaray, Ümraniye-Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor-Bodrumspor ve Trabzon-Balıkesirspor.

HBB ve milletvekilinden kutlama
Hatay Mlletvekili Mehmet Güzelmansur, Ziraat Türkiye Kupası´nda Gençlerbirliği´ni 2-0 mağlup ederek, kupada son 16 takım arasına kalan Hatayspor´u kutladı.
Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş da, Türkiye Kupası 5. Tur Maçlarında Gençlerbirliği´ni eleyerek bir üst tura çıkan Hatayspor´u kutladı. Savaş, “5. Tur´da Ankara temsilcisi Gençlerbirliği´ni eleyen Hatayspor´u tebrik ederim. Deplasmandaki ilk maçta son dakikada yediğimiz şanssız golden dolayı dezavantajlı duruma düşen takımımız, rövanş maçında sergilediği performansla son 16´ya kalmıştır. İnanıyorum ki Hatayspor, hem Türkiye Kupası´nda hem ligde emin adımlarla yürüyerek hedeflerine ulaşacaktır. Hem idari ve teknik ekibimizi hem de futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. Kötü hava şartlarına rağmen stadyumdaki yerini alan, televizyondan maçı takip eden kısacası takımına her fırsatta destek olan büyük Hatayspor taraftarına da teşekkür ederim' değerlendirmesini yaptı.


Anahtar Kelimeler: Hatayspor turda

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04