Hatayspor, Alanya ile yenişemedi: 0-0
Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanya Spor ile yenişemedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.
Antakya Atatürk Stadında oynanan ve hakemler Turgut Doma, Bahtiyar Birinci ile Samet Çiçek´in yönettiği karşılaşmaya Hatayspor Munir, Katranis, Billong, Aabid, Boupendza (dk. 80 Kamara), Pablo Santos, Akintole (dk. 90+3 Selim Ilgaz), Traore (dk. 86 Sackey), Ruben Ribeiro), Popov, Diouf kadrosuyla çıktı. Aytemiz Alanyaspor´un Carlos Marafona, Ceyhun Gülselam (dk. 69 Berkan Kutlu), Efecan Karaca (dk. 88 Kadzior), Salih Uçan, Babacar Khouma (dk. 89 Bareiro), François Moubandje, Juan Moreno Fuertes (dk. 83 Tayfur Bingöl), Emmanouil Siopis (dk. 69 Umut Güneş), Georgios Tzavellas, Steven Caulker ve Davidson Pereira ile sahaya zıkarken, maçta 4. dakikada Hatayspor´dan Popov kırmızı kart; Popov (Atakaş Hatayspor), Ceyhun Gülselam, Bareiro ve Salih Uçan (Aytemiz Alanyaspor) ise sarı kart gördü.
Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada Boupendza'nın 2. dakikada ceza alanı dışından yaptığı şut denemesinde kaleci Carlos, topu iki hamle ile kontrol etti.
Maçın 49. dakikada gelişen Alanyaspor atağında Efecan Karaca´ın çaprazdan şutunda top direkten döndü.
Maçta gelişen ataklardan sonuç çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi ve her iki takım da sahadan 1´er puanla ayrıldı.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,46% -0,08
-
GRAM ALTIN
6292,03% 0,24
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16




