Hatayspor, Erdoğan´la sözleşme imzaladı

Süper Lig takımının teknik direktörü oldu

SPOR 13.08.2020 10:44:22 0
Hatayspor, Erdoğan´la sözleşme imzaladı

Akın Bodur/İskenderun

TFF Süper Liginde mücadele edecek takımlardan Hatayspor´un yönetimi, iki hafta önce anlaşmaya vardığı ve takımı çalıştırması için Erzurum kampına gönderdiği teknik direktör Ömer Erdoğan´la sözleşme imzaladı. Hatayspor yönetimi, teknik direktör Ömer Erdoğan´la sözleşme imzalanmasının gecikmesini, eski teknik direktör Mehmet Altıparmak´ın mukavelesini fesih etmemesinden kaynaklandığını belirtti.
Hatayspor yönetimi, takımın eski teknik direktörü Altıparmak´ın mukavelesini fesih etmesi üzerine yeni takımın yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan ile önceki gün sözleşme imzaladı. Hatayspor yönetim kurulu üyesi Ender Yardımcı ve sportif direktör Fatih Kavlak´ın da bulunduğu törenle imzalanan sözleşme, Hatayspor takımının kamp yaptığı Erzurum´daki otelde gerçekleştirildi. Hatayspor yönetimi ile teknik direktör Erdoğan arasında imzalanan sözleşmenin süresi 1 yılı kapsıyor. Hatayspor Teknik Direktörü Erdoğan, Erzurum kampında takımı çalıştırmayı sürdürüyor. Hatayspor Kulübü ise internet sitesinde sözleşmenin imzalanması sonrasında, “Yeni yuvana hoş geldin Ömer Erdoğan” mesajını yayımladı.
1977 Almanya doğumlu olup, futbola Almanya´da başlayan ve 17 yaşında profesyonel olup, 18 yaşında Hamburg takımı St. Pauli´ye transfer olan Erdoğan, Türkiye´de Erzurumspor, Diyarbakırspor ve Galatasaray, Malatyaspor, Bursaspor´da oynadı, A milli takımına da seçildi. Futbolu bırakan Erdoğan, 2013 yılında antrenör oldu ve Ertuğrul Sağlam´ın Eskişehirspor´da yardımcı antrenörlük yaptı. Yaklaşık iki hafta önce Hatayspor´la sözlü anlaşmaya varan teknik direktör Erdoğan, önceki gün de yeni takımıyla s1 yıllık sözleşme imzaladı ve Hatayspor Teknik Direktörü oldu.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22