Hatayspor, galibiyet istiyor

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bu hafta sonu Tokatspor ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini belirtti.

SPOR 8.02.2018 09:39:29 0
Hatayspor, galibiyet istiyor

 

 Ligde karşılaşacakları Tokatspor maçı öncesi düzenlediği ve kulüp basın sözcüsü Sabit Karadeniz ile futbolculardan Oğuz Kocabal ve Yılmaz Özeren´in de katıldığı basın toplantısında konuşan teknik direktör Palut, zorlu ligde en büyük avantajlarının Hataysporlu taraftarlar olduğunu söyledi.
Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri´ndeki toplantıya konuşan ve oynanan Keçiörengücü ve Bucaspor maçlarını değerlendiren Palut, “Kaybettiğimiz Keçiörengücü maçından sonra kendi evimizde Bucaspor´u ağırladık. Maça çok baskılı başladık ve hemen golü bulduk. Aslında maçı ilk 10 dakikada koparabilirdik. Bulduğumuz ikinci golden sonra tempomuzu arttırdık. 10 kişi kalmamıza rağmen üstün olan taraf hep bizdik. Taraftarımız üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Hepsine çok teşekkür ederim” dedi.
Bir hafta içinde çok önemli üç maça çıkacaklarını ve bu maçların tamamından 3 puanla ayrılmak istediklerini anlatan Palut, “Hafta sonu oynayacağımız Tokatspor maçının zorlu geçmesini bekliyoruz. Rakibimizin puana ihtiyacı var. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Bu maç sonrası oynayacağımız Mersin ve Sivas maçlarını da kayıpsız atlatarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var. Takıma ve oyunculara güveniyorum' diye konuştu. Palut, yeni transferlerin takıma uyum sağladığını ve önümüzdeki haftalarda onlardan faydalanacağını da söyledi. Futbolculardan Oğuz Kocaba, hedeflerinin liderliğe yükselmek ve sonra şampiyon taşımak olduğunu ifade ederken, Yılmaz Özeren de taraftarların kendilerine ne kadar inandıklarının farkında olduklarını ve şampiyon olmak için var gücüyle çalıştıkarını belirtti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00